Най-верните мъже, според зодиака... Вижте класацията

Отговорът идва от най-неочакваната страна – астролозите
23 яну 2018 22:44, Екип на Tialoto.bg
13
Най-верните мъже, според зодиака... Вижте класацията
Снимка: Pixabay

Нито психолозите, нито философите, нито сексолозите са стигнали до единно заключение какво търси мъжът в една връзка. Дали пък отговорът няма да дойде от най-неочакваната страна – астролозите? Те предлагат своя класация, подготвена от сп. Elle, която показва кои са най-верните мъже в зодиака. С уговорката, че все пак има и изключения. Съгласни ли сте с този рейтинг?

Скорпион – 3 от 10

Може да звучи изненадващо, но силният пол от този знак проявява двойственост. Те имат душа и тяло, като всички останали. Но при мъжете на този знак сблъсъкът достига своя връх. С душата той се е привързал към вас, а тялото иска нещо ново и изневярата чука на вратата. Скорпионът се смята за най-ненадеждния знак за една връзка, но има изключения. А те са истинско злато.

Стрелец – 3 от 10

Точките дават пълна яснота – Стрелецът се нуждае от цел. И всеки път от нова такава. „Какъв е нашият живот? Игра!“, гласи техният девиз и той е валиден за всички сфери на живота. Ярки, интересни и забавни – представителите на този знак бързат да опитат всичко не поради неморалността, а защото не могат да направят друго. Освен това Стрелците търсят единствения, но не могат да го намерят.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
FUCK OF преди 6 години
И НАЙ-КОФТИЯ МЪЖ НЯКЪДЕ Е ПЕРФЕКТЕН ЛЮБОВНИК.....ДРУГАДЕ.....КАКВОТО И ДА ВИ ГОВОРЯТ,ДА ЗНАЕТЕ,ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ.....ЗА ЗОДИИТЕ.....ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА,БИЛ ТОЙ МЪЖ ИЛИ ЖЕНА....
11
1
 
3
 
! Отговори
До До №8 преди 6 години
Разсмя ме.Питай някого, на когото вярваш и който няма да ти стане любовник - брат, братовчед, съученик. Колкото по-разпасан е един мъж, колкото е по-амбициран за повече бройки, толкова повече налита на най-атрактивните момичета и жени. такъв е и най-обигран - научил се е да преценява жените и да има подход към всеки тип женски характер. Ще им каже точно това, което искат да чуят. Дори и да е влюбен в някоя, пак няма да изтърве поредната бройка.Опитът ти с мъже май е само в сънищата и в мечтите
10
0
 
12
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
Най -верният мъж е тоя мъж дето няма пари!
9
2
 
6
 
! Отговори
до № 8 преди 6 години
не завиждай, за нас,хубавите жени има по няколко мъже, които ни обичат, за злите и кофти лели с големи претенции обикновено по нито един.
8
5
 
5
 
! Отговори
ТОТО преди 6 години
Мъжът е верен само когато изгуби любима жена, изведнъж егото му се събужда и започва да реве, да се тръшка, да "съжалява", може да ти обещае чудеса, за които не си й сънувала. В момента, в който му простиш и те върже, шаренето на очичките настрани започва. Човещинка, така му казват.Мъж, който ходи, е герой, а жената винаги е к...ва. Горките онеправдани мамини синчета, хаха :)
7
3
 
10
 
! Отговори
До номер 6 преди 6 години
Да бе да, с мъжа ти се обичаме и ще го разбереш още този Св Валентин ! Иначе наистина е верен макар да ми изневерява с теб понякога...
6
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички жени са ку**и! ДОКАЗАНО Е!
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълни глупости. Мъжът ми е Скорпион и е напълно верен и моногамен. Любовникът ме е Лъв и винаги е изневерявал.
4
2
 
2
 
! Отговори
Бандит преди 6 години
Най-верният е 10 от 10.Такъв няма!
3
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Верен мъж?Има ли някъде такова чудо? И ако някъде го има, остава ли такъв през целия си живот?Може да бъде верен само в периода, през който е силно влюбен. Но дори и това не важи за всички мъже, а само за някои!
2
2
 
13
 
! Отговори
123 преди 6 години
Докогаа сладникавите,глуповати и *** коментари на този/тази номер 1 надраскани на латиница ще се явяват под всяка статия?или е е един от вас? Супер дразнещо е вече!
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До .......Неграмотна пaсминa.