Астролoзите: Кои са най-щастливите хора според зодиака?

При тях щастието е някак по-лесно и са доволни
Обновена: 25 яну 2018 11:24 | 24 яну 2018 21:58,
8
Астролoзите: Кои са най-щастливите хора според зодиака?
Снимка: pexels.com

Когато става дума за основните нужди на всеки човек, крайната цел на повечето от нас вероятно е да бъдат щастливи. Да са доволни. Да не се притесняват.

Стремим се към мир и щастие и прекарваме живота си в преследването им. Някои го получават лесно, докато при други търсенето невинаги се увенчава с успех. А има и такива хора, които просто се раждат щастливи, и тази тяхна черта има връзка със зодиакалния им знак.

Ето кои са най-щастливите в зодиака.

Стрелец


Стрелците се нареждат на едно от челните места, вероятно заради вроденото им чувство за свобода и приключения.

Когато се почувстват зле, те имат механизъм за бягство от болката, който им позволява бързо да се върнат към естественото им състояние на щастие.

Вижте кои са останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О, ама тук вече се сдърпахте за пълни глупости!Всичко това със зодиите, особено съчиненията в "Тялото" са каламбур за запълване на свободното време между две служебни задачи. Не си го слагайте. Хората са толкова различни!
5
2
 
2
 
! Отговори
един Овен преди 6 години
До ТОТО. Да, точно така, най-големите егоисти сме. Ама като има зор всички при мен тичат, защото винаги помагам на приятелите си когато имат нужда и знаят че могат да разчитат на мен. Защо не отидат при Везните, ...........айде да не се изказвам, че може да обидя някой, сигурно има и различни от тези Везни, които познавам.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едни хора са щастливи, когато дават, други са щастливи, когато вземат. Лъв, овен и стрелец са от вторите и много бързо стават нещастни, когато им вземеш нещо или не им дадеш това , което очакват.
3
1
 
5
 
! Отговори
ТОТО преди 6 години
Овен и Лъв са прекалени егоисти, затова са щастливи, но питайте най-близките им как се чувстват те!?Всеки може да е щастлив, ако си го позволи.Хората трябва всяка сутрин да благодарим най-малкото за това, че сме се събудили изобщо и още дишаме. Всеки ден около 230 000 човека на земята завършват земния си път.Друг човек не може да те направи щастлив, са само да се присъедини към теб.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според "зодиака" всички *** са цастливци.В Бг е пълно с щастливи провинциалисти.
1
3
 
11
 
! Отговори
Да, така е преди 6 години
Да, така е, защото сме щастливи заради самите себе си, а оттам е по-лесно да откриваш щастие и у другите и да им го показваш, за да са щастливи и те.