Кажи ми какво сънуваш, за да ти кажа какво значи

Вижте най-разпространените кошмари и какво значат те
25 яну 2018 22:27, Eкип на Teenproblem
8
Кажи ми какво сънуваш, за да ти кажа какво значи
Снимка: Instagram

Моментът, когато си лягаме ни кара да се отпуснем, мислейки, че ни очаква така желаната през деня почивка.
 
Тогава идва времето, в което можем да избягаме от всички притеснения в ежедневието, напрежението на работа или в училище и задълженията, които така неуморно се сипят върху главите ни ежедневно.
 
Но понякога вместо блажена почивка ни очакват кошмари и страх и в съня. А тогава се събуждаме дори още по-уморени на сутринта.
Но дали това не е начин на организма да ни покаже, че нещо не е наред? Че нещо в начина ни на живот е объркано и ни идва в повече?
 
Ето някои от най-разпространените сънища, които показват, че стресът във вашето ежедневие е прекалено висок и трябва да намалите ангажиментите или социалните мероприятия, особено ако тези сънища се повтарят:
 
1. Сънувате, че някой ви гони
 
Тези сънища са от най-гадните, нали? Някой иска да ви убие или ви гони с някаква цел, а вие бягате ужасени, минавайки през тъмни гори или улици? На всичкото отгоре вместо да избягате се влачите по възможно най-бавния начин, защото някак си краката ви тежат и не можете по-бързо..
 
Подобен сън говори за много силно притеснение за нещо в живота ви. Може би имате предстоящ изпит или някакво интервю? Или пък ви очаква важно мероприятие? Възможно е да се тревожите за някой свой близък.

Останалите кошмари и какво значат те - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: сънищакошмари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сънувах че някой ми каза че ще забременея на 17/01/2020
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сънувах че момичето което обичам тя неме искала търсил съм я неможел да съм я на мирвал тръгнал съм по един път и съм се спрял и се върнах от пътя които мислех че тя е там
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1 сънима ли сметка от платено писане от коментари? Сериозно питам, отдава ми се иначе, но го правя за удоволствие. Колко горе-долу доход се хваща или според партията?
4
1
 
5
 
! Отговори
хе хе хе преди 6 години
Марк Калауей - Гробаря позволи ли да му използвате снимката за тази статия?
3
3
 
1
 
! Отговори
24 годишен преди 6 години
Сънувам непознати мацки, имам чувството, че съм ги виждал някъде, но в съня си не знам кои са. Често сънувам, че обичам някакво момиче, но в реалния живот никак не съм по романтиката. Предпочитам да опраскам някоя, отколкото да влагам някакви чувства и другите подробности...
2
0
 
3
 
! Отговори
Стоян преди 6 години
Сънувах, че съм войник от армията на Хитлер и все се каня да го убия, на Хитлер все е една идея по- умен, и това е страшен кошмар, защото накрая разбраха, и попаднах във военен концлагер като заговорник. Толкова реален сън и ужас, че сутринта се събудих с две стрескавици на устната.
1
8
 
20
 
! Отговори
1 сън преди 6 години
Сънувам Истанбулската Конвенцияи *** Бойко