8 съвета за любовта, но дадени от мъже

Какво имат да кажат силните половинки по темата?
30 яну 2018 23:00, Eкип на Teenproblem
13
8 съвета за любовта, но дадени от мъже
Снимка: Instagram

Вярвате или не, те искат да се влюбят отново – точно като вас.
 
На всеки му се е случвало да бъде с разбито сърце. Търсейки любовта, понякога се разочароваме и страдаме, но какво получаваме от това? Опит.
 
Жените по-често са способни да говорят за своите чувства, защото като цяло това е прието за нормално в обществото. Но какво могат да споделят мъжете?
 
1. Действията говорят повече от думите

 
"Обърнете внимание на това, което хората правят, а не какво говорят. Ако някой иска да прекарва време с вас, той ще го направи свой приоритет и ще намери време – не бива да се примирявате с по-малко от това".

2. Търпението е ключът
 
"Бъдете търпеливи. Загубих няколко добри момичета, защото те искаха да бъда с тях постоянно, а аз градя кариера. Работя това от 3 години, наистина ли си мислите, че ще станете най-важни за мен след първата среща?"

3. Доверете се на инстинкта си

 
"Този тих глас, който ви казва, че нещо не е наред, дори когато не можете да определите точно какво.. този глас е по-умен – послушайте го".

Останалите съвети за любов, дадени от мъже - четете в TeenProblem.net


13
Още по темата: мъжелюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
Елка преди 11 месеца
Мъжете дават такива "съвети" само когато ги изоставят тях!
Иначе ако те изоставят жената, изобщо не се замислят и продължават безчувствено напред.
Обикновено изоставянето на някой мъж идва като разплата заради предишни негови прегрешения - който разбива сърца, ще падне с разбито сърце някога.
В природата винаги има баланс.
И не им се вярва, че точно на тях им се е случило да спрат да ги обичат - нали са супер пичове :)
4
1
 
1
 
! Отговори
Леле преди 11 месеца
явно рентегови лъчи ти излизат от очите щом за теб това е "явно"
3
5
 
14
 
! Отговори
леле преди 11 месеца
Какво сте го написали това заглавие все едно е изненадващо мъж да дава съвети за любов? Жените обичат да бъдат развалнувани от чувства, но да обичат това е много рядко. Те са много по коравосърдечни от мъжете по принцип, особено в България.

Те много добре знаят как някои мъже търсят романса по наивен начин, и ако го играят като паяк плячка.. та ако има някой който разбира от любов това са мъжете. Това още древните гърци са си го знаели и наблюдавали. Другото са модерни илюзии и изкривявания.
2
2
 
8
 
! Отговори
Девети мъжки съвет преди 11 месеца
В цъфналата ръж, дръж!
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Когато чувствата не са ваши към даден човек, любовта към него, обичта която изпитвате. Не на някой друг! Пишете севъзможни неща по отношение кой как да обича и да загърби съществуващата си обич. Като сте толкова ерб, ап загърбете вие любовта си към някого. Спрете да го обичате! Лесно е да давате съвети, когато чувствата и претисненията не са ваши!!!!