Каква ще бъде седмицата в любовта за всяка зодия?

Любовен хороскоп за следващите няколко дни
Обновена: 5 фев 2018 15:11 | 5 фев 2018 15:00, Eкип на Teenproblem
1
Каква ще бъде седмицата в любовта за всяка зодия?
Снимка: Instagram

Овен
 
Най-трудно през тази седмица ще ви бъде да спазвате правилата. Готови сте да прескочите всички ограничения със замах. Предстоят неприятности, ако не овладеете стихийното си настроение. Особено опасно ще е, ако не спазвате правилата за движение. Освен травма ще си осигурите и глоба.
Въздържайте се от случайни флиртове, точно тия дни не се очертава нищо ново на любовния фронт. В случай, че имате постоянна връзка е хубаво да сте по-често заедно в свободното време. Споделяйте интересите си. Ще разберете какво ви привлича и какво ви разделя. Важно е да следвате убежденията си, а не подсказките на приятелите.
 
Телец

 
Ще привличате погледите през тази седмица. Почти непрекъснато някой ще се опитва да спечели вниманието и благоразположението ви. В повечето случаи отношенията ще се оформят по-скоро като неутрални и приятелски, отколкото като романтични, а и на вас едва ли ще ви се иска да се задълбочавате в бурни емоции. Ще е малко трудно да съчетаете задълженията с развлеченията, така че не се и опитвайте.
Ако вече си имате гадже не се дръжте с него/нея като с по-малкото си братче или сестриче. Не се бъркайте на всякъде, не критикувайте и не давайте указания кое как трябва да се прави. Твърдението, че добрите намерения водят към ада не е за пренебрегване.
 
Близнаци
 
Събитията ще са динамични, контактите – интригуващи, а вие – спонтанни. Ще реагирате на всичко случващо се с типичната за вас шеметна скорост и бурни емоции. За някои случаи това е добре, но що се отнася до романтичните и любовни отношения трябва да сте по-сдържани. Не е изключено да кажете или направите нещо, за което скоро да съжалявате, но нали знаете: „казана дума – хвърлен камък“.
Ако нямате гадже може да попаднете на неподходяща връзка или просто да заблудите някого за истинските си намерения. Ако пък вече имате може да дадете повод за ревност и съмнения, които ще поставят отношенията ви „на кантар“.
 
Рак
 
Необичайно сговорчиви сте през тази седмица. Повече усмихнати, по-рядко сърдити, готови да помагате, при това без да мрънкате. Ще удивите близките си, а гаджето ви може направо да реши, че не сте вие и да се ущипе от изненада. Вие сте нежни и чувствителни, покажете истинското си АЗ, за да укрепите връзката. Най-лесният начин да разберете кой какво мисли за вас е да направите същото, да сте просто откровени. За всичко останало може да разчитате на интуицията си.
Що се отнася до необвързаните, те трябва да се опитат да скъсат с миналото. Не сравнявайте всеки, който търси компанията ви с бивш/ата и не се оглеждайте първо за недостатъци. За да опознаете някого трябва да му дадете шанс да ви приближи.

Останалите зодии и каква ще бъде седмицата за тях - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
лъжлива щом е от зодиака!