Зодиите, които си мислят, че винаги са прави

С тях трудно може да излезете на глава, инатливи а
Обновена: 13 фев 2018 20:48 | 13 фев 2018 20:48,
13
Зодиите, които си мислят, че винаги са прави
Снимка: pexels.com

Едно от най-неприятните неща е човек, който си мисли, че винаги е прав. Те не могат да си представят, че някой друг може да знае нещо, което те не знаят, или че друг може да е прав, а те да сгрешат.

Ако погледнете към хороскопа, ще разберете кои са зодиите, които са най-склонни да не приемат чуждото мнение. Кои са те?

Близнаци

Проблемът с Близнаците и двойствената им личност е, че докато част от тях винаги мисли, че е права, има и една друга част, която не се чувства по този начин.

Когато обаче става дума за това кой е прав, е почти невъзможно да видите второто им лице.

Телец

Упоритостта е онова, което кара представителите на тази зодия винаги да мислят, че са прави. Все пак те са способни да се признаят, че грешат, след като са им представени неоспорими факти.

Телците обаче са твърде упорити, за да се пречупят толкова лесно.

Вижте кои са останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
...Аз даже вече не искам да споря с някого, за да доказвам правотата си, просто оставям времето да отвори очите на хората. И това се случва...---Напълно подкрепям и аз вече действам по същия начин,следвам думите на един мъдрец Т.е. не хвърляй напразно думите си на хора,които не могат да ги разберат и не желаят да оценят техния смисъл.Да хвъляш бисери на свинете е равносилно да говориш на хората недостъпни или неинтересни неща за тях.Не можеш да приобщиш към духовните цености,нечия душа,чийто ум не е готов да приеме истината и съзнателно я пренебрегва.
10
1
 
6
 
! Отговори
Ilko преди 6 години
До Анонимен 9Това, което описваш е характерно за скорпиона и то е всеизвестно! "Истината" на скорпиона е както дявола чете евангелието и за това за него е характерно извъртането и манипулирането- поради което мога да съдя единствено, че си поредния елементарен скорпион!
9
3
 
5
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
Браво.Правилно го каза.Това сме лъвовете.
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А, моля ви се, с Телец не се спори, само като набиеш един телец можеш да защитиш позицията си. Но обикновено пребитият ще си ти, а той или тя ще се радва да те види разстроен, докато той е наложил своята истина. Която в 99% е както дяволът чете евангелието! Обречена кауза.
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не, този път не е вярно това което пише за Лъв! Гордост при Лъв не значи ЕГОИЗЪМ или его на всяка цена. Просто малко са нещата, за които хората от тази зодия да нямат ПРАВИЛНА представа/позиция. Защото ние имаме и силна интуиция + интелект. И вграден усет към истината и я защитаваме. Вие сами бяхте написали в една статия, че лъвовете каквото и да кажат, винаги се оказват прави и това е ИСТИНА! Аз даже вече не искам да споря с някого, за да доказвам правотата си, просто оставям времето да отвори очите на хората. И това се случва. Какво ми пука да кажа, че не съм права! Ама като знам че СЪМ??!
6
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Mислят си, че са прави, а те седнали.Прав си кривчо, макар че си седнал.
5
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако мислят, че винаги са прави, значи са зодия жена.
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
зодията на Боко Тиквата на първо място, а
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Телците може да са инатливи, но защитават добри каузи, така че в това лошо няма. Лошо става когато един скорпион се заинати, защото ой по природа е зъл и лош...
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато близнаците са склонни да отстъпят,ината на телеца го прави безкомпромисен.Той никога не пада по гръб.
1
3
 
19
 
! Отговори
2 преди 6 години
а, зодия овен и скорпион къде ги забравихте?? Те са почитатели на това да изкарат бялото- черно и да убедят всички в това!