Кои са най-коварните в зодиака?

Вижте водещата петица в класацията на астролозите
16 фев 2018 19:10, Александър Попов
11
Кои са най-коварните в зодиака?
Снимка: Pixabay

В живота си срещаме различни хора, всеки със своите различни знаци. И определяме някои като хитри и коварни. Имат ли отношение зодиите? Според астролозите - категорично да, пише Tialoto.bg. И дават своята класация на знаците в това отношение.

Вижте техният Топ 5 на хитреците.

5 място - Лъв

Представителите на този знак използват измамни маневри в името на самите маневри. Лъвовете обичат интригите, но за тях това е нищо повече от вълнуваща игра. От една страна, това не е толкова ужасно, защото представителите на този знак не искат да хитруват за ваша сметка - просто се забавляват. От друга страна, този подход е съвършена глупост, която усложнява живота на другите, разваля репутацията на Лъвовете и може сериозно да засегне наивните.

4 място - Стрелец

Стратегията на Стрелеца може да бъде сравнена с Боливуд - наивно, великолепно, глупаво, но впечатляващо. Стрелецът плете интриги, лъже, но когато го прави изглежда и действа неубедително и абсурдно. Причината да го правят? Може би е в това, че представителите на този знак сами вярват на собствените си лъжи. Пък и някои им се връзват, защото не всички сме като Шерлок Холмс или големи познавачи на човешката природа.

3 място - Везни

За Везните трябва да знаете две неща - те са професионалисти по отношение на хитростта и предпочитат да не решават проблеми, а да ги прехвърлят на други. В допълнение, те са като високоговорители и завладяват мозъка на всеки. Ако във вашия живот някоя Везна се опитва да прехвърли някаква отговорност на вас - не им позволявайте! И не слушайте какво казват, дори и да звучат убедително.

Кои са на първите две места по коварност вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
FACK OFF преди 6 години
ДЕВИТЕ И ВОДОЛЕИТЕ ДЕЛЯТ ПЪРВОТО МЯСТО ПО КОВАРСТВО... КОЙ Е КАКВОТО ЩЕ ДА Е СИ КОМЕНТИРА
10
0
 
5
 
! Отговори
Везни, поласкана преди 6 години
Знаем, че ви е страх от хора, които с ви "скроили шапката" още докато се чудите, как да им навредите и ви чакат да затънете окончателно, преди учтиво да ви обяснят, какъв З*ДНИК сте.колкото повее плюете, толкова по-дълбоко затъвате и пяна ви хвърчи от устата, защото везни трудно се контролира. Не слушайте везните - трошете си главите.
9
1
 
4
 
! Отговори
??? преди 6 години
До Анонимен 3:Честито колега!И аз съм риба-шаран и то голям!Като чета за теб,все едно виждам себе си?!Явно тия,които пишат тия глупости,не познават хората и живота,и най-вече рибите!?
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А, и Стрелецът пък е толкова директен, пернат в устата, и "ял кокоши крак", че... Може и да си имат някаква голяма стратегия, на която да подчиняват всичките си действия. Но чак коварни...
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия ми скриха шапката. Аз съм Водолей и по - голям шаран от мене няма. Лъвовете също са много директни хора (изключая случаите, в които слагат рога на партньора - тогава са много потайни). Най - коварни в смисъл на манипулативни са трите водни знака.
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За водолеите е вярно.
5
2
 
9
 
! Отговори
Отново съчинения преди 6 години
Лъвът не е хитър и коварен, защото това е под достойнството му и предпочита директно да изисква. Девите и Рибите са хитри (не умни) и коварни, такива са техните житейски стратегии.
4
0
 
5
 
! Отговори
Reality pill преди 6 години
До АнонименСтрелец - не Скорпион. Т.е., всички "подвижни знаци".
3
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Риба съм. Не си падам по лъжи и интриги. Напротив честно и коректно винаги. Не един и два пъти са ме питали - защо ми помогна? Защо го направи? Винаги с позитивизъм и човещина, но когато отсрещната страна злоупотреби с мен, премълчавам, давам шанс...., но като се мине границата, затварям вратата завинаги. Не връщам, не правя лошо. Лошото на зодията ми, емоционалността, лесно доверяване, чисти взаимоотношения граничещи с наивност дори.
2
2
 
5
 
! Отговори
AAA преди 6 години
тия *** зодии не не , жалко че даже познавам хора които целия си живот само такива новини гледат..... ама да де да знят какво ще им се случи , пълни ***
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Риби, водолей, близнаци, скорпион и дева- това са най-коварните. Съжалявам, че авторите на статията отново ви излъгаха. То е, защото си нямат понятие от астрология.