Медицинско чудо! Транссексуален стана кърмачка!

Лекари помогнали на пациентката само с хормонален режим
Обновена: 16 фев 2018 12:20 | 16 фев 2018 12:15,
111
Медицинско чудо! Транссексуален стана кърмачка!
Снимка: Pixabay

За първи път транссексуална жена е кърмила своето осиновено дете, предаде "Франс прес". В научната разработка, публикувана в списанието "Трансджендър хелт", се описва случая с 30-годишната, която се родила като мъж, но се подложила на 10-годишна хормонална терапия.

Пациентката не е пожелала да й бъде направена операция на гърдите или на гениталиите. След станало ясно, че бременната й партньорка не желае да кърми бъдещото бебе, тя при потърсила медицинска помощ. Транссексуалната жена искала да поеме изцяло майчинските грижи, изтъкват лекарите от екипа в болницата "Маунт Синай" в Ню Йорк.

Пациентката преминала през хормонален режим, който при предишни експерименти предизвикал производството на кърма. Лечението постигнало увеличаване на нивата на женските хормони естрадиол и прогестерон в организма.

В режима бил включен и медикаментът домперидон, потискащ гаденето. Пациентката си го набавяла от Канада, тъй като лекарството не било разрешено в САЩ. То също имало свойството да увеличава кърмата.

Жената използвала и помпа за кърма три пъти дневно. Тя следвала режима три месеца и половина преди раждането на детето. След което кърмила новороденото шест седмици. Растежът на кърмачето и неговите хранителни навици се оказали в нормата в този период.

Американските учените все пак изтъкват, че трябва да бъдат направени допълнителни проучвания, за да се установи дали подобно майчино мляко е достатъчно хранително и безопасно за кърмачето.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гадост
81
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Курчатов явно е надарен, след като си е посегнал сам!
80
1
 
1
 
! Отговори
Чудо си е! преди 6 години
Според мен се е самозабременил предварително.Не казват обаче откъде суче детето!
79
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИМА ЕДНА КОМЕДИЯ С АРНОЛД КАК ТОЙ ЗАБРЕМЕНЯ :D
78
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
20 ГОДИНИ СЕ БЛЪСКАЛА КАТО БИК С КОНСКИ ДОЗИ ЕСТРОГЕН :DИМА ЕДНИ ЖАБИ ДЕТО МОГАТ ДА СИ СМЕНЯТ ПОЛА!!ТА ТАЯ СЕ УЧУДВАМ, ЧЕ НЕ Е РАЗВИЛА ЖЕНСКИ ОРГАНИ ОТ ТОЛКОВА ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ЕСТРОГЕН :D
77
1
 
7
 
! Отговори
Дедо Янчо преди 6 години
Нещо се обърках, хем бил мъж ама станал жена обаче си пада по жени щото има бременна партньорка😅Последно травестит лесбийка ли е туй чудо изродско!?
76
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Детето в такова семейство ще е от пол: транс-ултра-***. Ще си има атрибути от всякакъв вид, даже такива, каквито не сте и сънували.
75
5
 
1
 
! Отговори
Тъпото преди 6 години
И от коментарите става ясно, че масата не са хора, а просто биологичен материал. Затова се връзват на тия бомбички с третия пол. Да започнем от там, че явно поради незнание, необразованост и липса на елементарна обща култура, се мисли, че това е медицинско чудо, сбъркана работа, шоГ!!! Ами заслулжаваме си съдбата!!!
74
1
 
6
 
! Отговори
noname преди 6 години
Отново се доказва, че не всички луди са в лудницата. Примера е на лице: тра...верси, доктори и всички замесени.
73
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още малко време му трябваше на онзи с мустачките...
72
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направо ми се повдигна като четях. Отврат.
71
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като взема една тояга и като ви почна всичките измислени *** джен дър и ди оти и ще видите не едно ами 100 чудеса.
70
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родило се мъж, чрез операции станало жена, ама си има жена, не мъж. Сбъркана работа...
69
1
 
7
 
! Отговори
Безплатна обява преди 6 години
В чест на осми март ПП на Герб ще предостави на всички свои симпатизанти безплатен едногодишен абонамент за списание "Трансджендър хелт".
68
1
 
3
 
! Отговори
Веселин преди 6 години
щом има лекар намесен,според мене е болест....всичко друго е бла-бла.........да си се ликуват и да не ни занимават с тези глупости.....толерантни,толерантни ,но все пак за такива опити във концлагерите имаха име .........д-р Менгеле....
67
1
 
9
 
! Отговори
Василев преди 6 години
"Преди да ни направят бедни, ще ни направят прости, а аз ще добавя и извратени!!!"Професор Иво Христов!!!Агент Дейви Колимор!ЦРУ!!!
66
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тук ми стана сложно ... бащата, който дефакто е майка с ***, ще кърми собственото си дете, което обаче е осиновено от него, защото бременната му партньорка, която още не е родила, не иска да кърми ... кого?
65
2
 
7
 
! Отговори
qwerty преди 6 години
Иначе е установено,че мъжките гърди също имат жлези които могат да произвеждат мляко.Природата е направила това в случай че майката умре,да може бебето да оцелее,но това е било преди стотици хиляди години,когато е нямало друга алтернатива.Иначе в момента започват да работят и за узаконяването на *** дофилията,заливат ни с информация за учителки спали с 13-14 годишни ученици,да свикнем с мисълта и после падане на възрастта за секс с непълнолетни лица.
64
2
 
5
 
! Отговори
до Кайсиев преди 6 години
"Какво не ви е ясно, населението на земята трябва да се редуцира, да бъде опростачено, чалганизирано, образовано с фалшиви знания и манипулирана история!!!"---Не е ясно защо не започне редуцирането с *** като тебе ...
63
1
 
16
 
! Отговори
qwerty преди 6 години
Целта е унищожаване на основната градивна клетка на обществото-семейството,от там падане на морала както и задълбочаване на отрицателния прираст на бялата раса,всичко това за по-лесен и цялостен контрол върху населението.Целенасочено преселение на хора от други континенти с цел разпалване на война на религиозна основа.Вероятността за започване на ТСВ до 15 г. е огромна.Иначе е установено,че