Топ 5: Най-добрите цитати на модели

Какво са научили известните дами
28 мар 2018 22:52,
4
Топ 5: Най-добрите цитати на модели
Снимка: Instagram

 

Моделите може да са известни, може да имат зашеметяващи снимки и ревюта, но в края на дена те са хора като всички нас и също се борятс несигурността.
 
Нещо повече: светът бавно, но сигурно започва да разбира, че красотата е не само в един определен размер - тя има много форми.
 
Вижте едни от най-добрите цитати на модели:
 
1. Ашли Греъм (модел, размер плюс)
 
"Знам, че извивките ми са секси и искам всички останали да знаят, че и техните са. Няма причина да се крият и да се срамуват от тялото си. Светът е готов за вашите извивки".
2. Джоан Смолс
 
"Бариерите няма да ме спрат да покажа на модната индустрия и света, че красотата е разнообразна и не трябва да се съобразяваме със стереотипи, за да бъдем красиви. Погледнете природата - тя не е само в един цвят".
 
3. Джиджи Хадид
 
"Не, нямам същото тяло като повечето модели. Имам гърди, имам дупе, имам си всичко! И не, нямам нужда от лечение! Никой не може да ме накара да променя моето тяло. Обичам себе си".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
моят фаворит екак е по-правилнода се каже Иран или Ирак
3
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато са избирали жени за китайския император, са гледали доколко е чиста кожата. Наличието на петна по кожата от всякакъв сорт и признак на вътрешни проблеми. С времето петната се увеличават, говори се за "старчески петна". Жената от снимката би трябвало да е млада, а е с твърде много тъмни бенки, които работодателите и даже не са искали да бъдат махнати.
2
1
 
1
 
! Отговори
Мечо Пух преди 6 години
Колкото повече,толкова повече.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Мечтая света да не се стреми към материалното, И ДА КАРАМ БЕНТЛИ"Цитат още един.