Просто приятели: Защо тя иска само това?

Казват, че има правила и стъпки, които да следвате, но...
Обновена: 1 апр 2018 23:03 | 1 апр 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
81
Просто приятели: Защо тя иска само това?
Снимка: pexels.com

Играете по правилата, а накрая вместо гадже ѝ ставате приятелка.

Да спечелиш сърцето на една жена е предизвикателство. Казват, че има правила и стъпки, които да следвате, но истината е, че всичко е строго индивидуално.

Когато поемете инициатива да флиртувате и сваляте едно момиче има три варианта на финал - отхвърля ви, печелите я или ѝ ставате приятел. Колко пъти сте попадали в т. нар. "френд зона", вместо да спечелите интереса ѝ като момче/мъж?

Така и не разбирате къде грешите, след като я обсипвате с внимание, комплименти, прекарвате времето си основно с нея и наистина я изслушвате. Е, може би точно там бъркате.

1. Чакате прекалено дълго преди да я завладеете физически

Ако веднага ѝ отправите оферта за секс, вероятно ще ви покаже вратата или дори ще ви зашлеви. Но когато харесвате една жена, негласно правило е, че до третата среща трябва поне да сте я целунали. В противен случай вие ѝ подавате грешни сигнали, че просто търсите компания/приятелство и сам се набутвате във въпросната "френд зоната".

2. Изслушвате търпеливо и най-дребните детайли и "драми" в живота ѝ

Като например, че е качила 2 кг и сега прави еди каква си диета. Или на разпродажбата онзи ден за малко да си купи 2 чифта еднакви дънки. Стоп! Вие не сте ѝ приятелка и ако не пресечете такива разговори в зародиш, тя накрая ще ви споделя и детайли за цикъла си. Неусетно ще търси и мнението ви - и хоп, вие на практика ставате нейна приятелка.

Вижте още по темата в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 14За теб лечение! Болна си... И се мразиш.
18
0
 
0
 
! Отговори
Akcept преди 6 години
Верни са наблюденията, припокриват се доста с гледните точки на мигтау или мъжете които вървят по свой път, които споделят опит.
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам, защо се подиграваш с децата Даун! Ти не си достоен човек, за да ми даваш определения що за човек съм аз. Прекалено ниска топка си за да ми говориш за третополов хибрид. Думи, които са извън твоят исказ и не са ти ясни не ги ползвай! Това показва, колко ограничено е мисленето ти в аспект "нещата от живота". Думи и изразни средства.
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва по всякакъв начин да показвате, че жената ви интересува и ви се харесва, но в никакъв случай - че сте готов да лазите за секс. Секс се полага само на коравите мъже. Ако въпреки всичко не ви огрее - така е било писано! Ако решите да лазите, тотално прецаквате нещата и губите лице. Необратимо! Ако ви е страх да показвате интереса си към дамата, давате сигнал, че не сте сериозен играч. Ако първо се държите резервирано, а после решите да лазите... имате сериозен проблем !
15
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това че ти не разбираш, имаш нужда от учител във втори клас. Страдаш от дислексия.Четеш и не разбираш. Кой виновен? Аз..., той..., тя... колегите ти... мъжа ти..., бившия ти мъж... Кой? Децата ти?! Кога ще се научиш да си поемаш вината с цялата си тежест?! Кой век!? ДОКОГА ще чакам! Отвори си буквара за втори клас и чети!"*** то!" Ще приема, че е лошото ти настроение от днес причинено от нечистоплътен чичко. Лягай да спиш! Уморена си и започваш да ексрементираш в целия сайт.
14
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По принцип и при нормално развитие на нещата, ако не ви пусне на втората среща поне да и бръкнете под полата, значи работата е умряла. По-добре изчезнете, за да не паднете съвсем в очите и. Някъде нещо сте объркали - или сте се издънили или не сте разбрали, че само ви води за носа.
13
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената прави секс само с мъже, които са по-високо от нея в социално отношение. Ако сте задръстен и смотан, най-много да спечелите ролята на п.коразводач.
12
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Означава, че не си достатъчно мъж за нея. Не покриваш стереотипа и за секспартньор, не се подмокря, когато мисли за тебе. Мисли за друг, когато мастурбира. Но няма против да я водиш по кафета и на театър. Защото може да те командва и по всяко време може да пресича опитите да и бръкнеш в гащите. Ако я натиснеш по-сериозно, ще прекъсне връзката. Такава роля за мъжа е унизителна.
11
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие плюете жените. Чета тука една п, тука че дървото иска да яде. Стига злоба ще станеш още по уран, гутанеста! Някои жени си имат мъж, но с друг мъж могат да са си приятели. Докато, една жена може да спи с целия град!Някои жени могат да спят с един мъж и с останалите да е приятелка.
10
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато девойчето захитрее, престава да се старае да е перфектна, а гледа да се уреди с добър, работлив мъж или с чичко(дядо) Паричко. Вече не обръща внимание на лигавото,тщеславно *** и то(лекето) започва да се върти около гимназиите, за да търси нова жертва.Номерът на лекето минава пред наивни, току що замомили се момиченца.Може да стане фал само ако девойчето има по-голям брат, братовчед или наблюдателен як татко, който не би разрешил някой да тормози и разигравадетето му. Тогава става смешно
9
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много приятели станаха гаджета след време.
8
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С теб е приятел. Ако въобще не те отразява. По- хубаво ли е? Не те отразява като мъж.Не я кефиш като мъж. Ако си има мъж, а ти си и приятел какво не е лошо. Има и такива жени.
7
1
 
30
 
! Отговори
До Кръстьо Перушки преди 6 години
Това е правило, което спазват лекетата. Чули са, че колкото по-лошо се държиш с една жена, толкова по-покорна е тя. Каква всъщност е истината?Правилото работи само при много наивни, съвсем млади момичета.Девойчето знае, че е хубавичко и че не е направило нищо лошо.Не може да разбере защо някой й е обърнал внимание, а после демонстрира пренебрежение. Пита се къде е сгрешила и се мъчи да спечели благоволението му.А лекето се дуе,защото околните виждат как "тя тича след него",макар той да я обижда
6
11
 
26
 
! Отговори
Кръстьо Перушки преди 6 години
До Това го е писал мъжНапротив, статията е 100 % истина, лично съм го изпитал! Жената е кокошка и обича разговорите за секс , колкото по - малко ти пука, толкова повече я кефиш!
5
3
 
33
 
! Отговори
neo5 преди 6 години
Означава, че... "нямате достатъчно пари по вашата сметка" !
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колосални глупости на гигантски търкалета.
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Означава, че харесва нрава ти, но просто си грозен. Нищо друго, това е самТа истина. Би се радвала много са те има в тялото на Том Еллис например.
2
3
 
2
 
! Отговори
ne lujete li преди 6 години
ne lujete
1
2
 
39
 
! Отговори
Това го е писал мъж преди 6 години
Авторът нищо не разбира от женска психология.Ако момичето те харесва, няма да ти стане просто приятелка, ако нарушиш съветите на автора. Щом изпитва влечение към теб, ще ти стане гадже.Ако не те харесва, но е пресметлива хитруша и е решила, че ти си изгодният кандидат, ще ти стане гадже, дори и да не следваш съветите на автора!И в двата случая, това, че я изслушваш и се държиш като неин приятел, е само един плюс в твоя полза!