Седмичен и любовен хороскоп. Какво ни очаква?

Хубави новини, оптимизъм на хоризонта, но и проблеми...
10 апр 2018 22:20, Криси Табачка
3
Седмичен и любовен хороскоп. Какво ни очаква?
Снимка: Pixabay

Овен 

Със сигурност ще имате проблеми, свързани с личните отношения през тази седмица. При това не става дума само за гаджето ви, там нещата ще са доста по-сложни. Хаотични сте, прибързани и може да кажете нещо дори на близките си, за което да съжалявате. Що се отнася до любимия човек, ако имате някакви съмнения опитайте се да ги изясните спокойно.
 
Необвързаните са в по-добра позиция. С когото и да се скарат скоро ще успеят да се сдобрят.
 
Телец
 
Управляваща ви планета Венера е във вашия знак, какво по-добро от това? Настроението ще е оптимистично, преживяванията – вълнуващи, контактите – пълноценни. Има само една опасност и тя е, че може да започнете да флиртувате с всеки срещнат и, ако вече си имате приятел/ка да се стигне до тежки и неприятни разговори. Ще ги избегнете, ако запазите чувството си за мярка.
 
При необвързаните ситуацията ще е малко по-безпроблемна, защото дори да прекалят със свалките няма да има кой да им се сърди.
 
Близнаци
 
Ваканцията свърши, но вашето настроение хич не е „трудолюбиво“. Разсеяни сте и ще си имате проблеми в училище почти ежедневно. Нещо забравяте, нещо не правите както трябва, с други думи ще сте обект на забележки. С практическите задачи може и да не се справите, но пък романтичните отношения ще са задоволителни. Приятел/ката ви, за разлика от родителите и учителите ще прояви разбиране, съчувствие и ще се заеме с нелеката задача да утешава „наранената ви чувствителност“. Е най-вероятно ще успее.
 
Свободните представители на вашия знак ще понесат критиките по-безболезнено. Самовглъбени са и едва ли нечие недоволство ще им направи впечатление, но нечие присъствие непременно ще ги извади от състоянието на летаргия.
 
Рак
 
Ще е малко трудно да стабилизирате личните отношения. По-лошото е, че не само няма да осъзнаете причината, но дори и да ви я кажат упорито ще я отричате. А причината е комплексна: повишената ви емоционалност, водеща до резки реакции и прибързани изказвания. През тази седмица сте склонни да отчитате само собствените си преживявания и целенасочено да ги натрапвате на близките си. И ако родителите, братята, сестрите могат все пак да подминат вулканичното ви настроение с усмивка, то гаджето определено ще се противопостави или поне ще се дистанцира без да ви дава обяснения.
 
За все още нямащите приятел/ка прогнозите не са обнадеждаващи. Комуникацията като цяло ще ви е трудна, така че не се и опитвайте да впечатлите обекта на интереса си.
 
Лъв
 
Както винаги сте сигурни в себе си. Излъчвате увереност и предразполагате към доверие. Ще бъдете търсени, предстоят интересни запознанства. Само не прекалявайте, не натрапвайте непрекъснато мнението си, дори и да сте прави. Дайте възможност и на събеседниците ви да се изкажат, чуйте мнението им, съобразете се с предпочитанията. Не забравяйте, че приятел/ката ви е самостоятелен човек и може да взима решения.
 
Ще се чувстват много по-добре онези от вас, които все още не са завоювали нечие сърце. Периодът ще е нещо като кастинг за подходящо гадже и вероятността някой да се класира като „номер едно“ е огромна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
само "истини" не вярвайте на такива..