Абсурдните татуси, които не са за показване

Едва ли бихте си направили подобна татуировка
Обновена: 15 апр 2018 22:43 | 15 апр 2018 22:40,
9
Абсурдните татуси, които не са за показване
Снимка: Imgur

Изкуството върху тялото е траен начин за изразяване на същността. Татуирането обаче крие и много рискове, пише Tialoto.bg.

Изборът на татуировка понякога се оказва не точно това, което искате да остане с вас през целия ви живот.

Има и други случаи, в които изпълнението не съвпада съвсем с първоначалната идея.

За да се избегнат подобни нежелани ситуации, трябва добре да се обмисли изборът на татуировка, както и татуистът, който да я направи. В тези отношения не бива да се допускат компромиси.

Ако смятате, че това не е толкова важно, ще ви представим някои доказателства, които със сигурност ще ви убедят.

От правописни грешки до знаменитости, които не приличат особено на себе си, всички тези несполучливи опити за татуировка ще ви накарат да се замислите, преди да предприемете тази стъпка.

Вижте цялата галерия с нелепи татуси тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: татуировки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
изразяване на същността означава: аз съм *** и съм си обезобразил тялото, за да приличам на всички и да бъда харесван от други като мен!
7
3
 
6
 
! Отговори
якудза преди 6 години
До Handel но.7лесно баце , правим си хотел с басейн и си се плицикаме само ние ... птиченцетата долитат сами , не ни мисли :)))
6
2
 
12
 
! Отговори
Handel преди 6 години
До Анонимен #6: Така е. В Япония татуировката е знак че си част от престъпния свят и не те допускат да ползваш басейни aко не си прикриеш татуировките със специални лепенки в телесен цвят. Не ми идва на ъкъла обаче как ще се прикриваш ако си се татуирал целия.
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХахаАз също не харесвам постоянни татуировки,само временни,но...Татуировките в миналото са имали и други значения при някои народи,освен украса,те са отбелязвали статуса и много други неща за човека,а временните татуировки са били според повода - празнични,обрядни,военни и т.н.В миналото са имали своето значение,а сега са за украса,като изкуство,има невероятни рисунки.От друга страна обаче и мафията ги използва и няма отърване,белязват хората като животни и опропастяват живота им завинаги
4
0
 
11
 
! Отговори
Handel преди 6 години
АМ АМ... Като се "разгъне" става на АМСТЕРДАМ
3
6
 
11
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
Че то има ли татуси които да не са абсурдни и да бъдат повод за гордост? За мен татуирането е един от много тестове за интелигентност на нашето време.Татуирането е остатък от племенния строй когато хората са живеели в горите и са си рисували по телата и са и пробивали ушите с пръчки. То всъщност и до сега ги има тия племена на много места по света.
2
1
 
21
 
! Отговори
Иванчо от приказките преди 6 години
Е, как да им е неудобно. Напротив. Тоя на снимката например ЗНАЕ че има такава татуировка, но това не му пречи да си носи гащите полусмъкнати. С такъв татус все едно че има на гъ/за приветствена табела " Добре Дошли! "
1
3
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Ейй, как не съм се сетил...