7 мисли, с които разваляме връзката си. Кои са те?

Хората с труден характер далеч не са трудни за обичане
15 юни 2018 19:37, Eкип на Teenproblem
1
7 мисли, с които разваляме връзката си. Кои са те?
Снимка: Pexels

Дори да имате сериозна и пълноценна връзка, някои ваши помисли биха могли да я разрушат. Ето и някои от фразите, с които сами саботирате връзката си. 

"Трябва да ме направи щастлив/а"
 
Ако сте истински влюбени, наистина би трябвало да сте по-радостни и усмихнати, когато сте с партньора си. Но запомнете, че не е негова работа да ви направи щастливи. Половинката може единствено да ви направи по-щастливи. Ако по принцип гледате на нещата негативно и имате други проблеми, няма как партньорът да промени всичко това. А и това би било огромно напрежение върху него. 
 
"Щастливите двойки не се карат"
 
Дори двойките с най-пълноценни връзки спорят. Няма как абсолютно винаги да сте на едно мнение с определен човек, просто трябва и двамата да знаете, че връзката е по-силна от всички караници и разногласия. Колкото по-добре се опознаете взаимно, толкова по-лесно ще решавате проблемите между вас. 
 
"Трудно се обича човек като мен"
 
Може да има хора с по-труден характер, както и такива, които имат високи стандарти и много изисквания. Това не означава, че са трудни за обичани, а че търсят наистина стабилна връзка. За тях е подходящ партньор, който мисли по сходен начин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: отношениявръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
12
 
! Отговори
Осма ВНУШЕНА мисъл преди 5 години
Мама каза, че и приятелките ми, и бъдещата ми жена трябва да се грижат за мен като за малко дете, като на дете да ми прощават всичко и да се жертват за мен!