Ретроградните планети: Те объркват плановете ни

Ретроградният Меркурий оказва най-голямо влияние върху нас
30 юни 2018 23:00, Иванка Гъркова
26
Ретроградните планети: Те объркват плановете ни
Снимка: pexels.com

Всеки от нас иска да се усъвършенства и прави планове, за да върви напред. Много хора имат късмета да попаднат в така наречената късметлийска серия - всяко начинание им върви, но при други нещата са много зле. Ако сте от втората група и през последните дни късметът не е на ваша страна, не се притеснявайте. Може би планетите са се подредили така, че сеят хаос за голяма част от представителите на зодиака.

Според астрологията, всяка трудност и неуспех, които имаме, са продиктувани от ретроградните планети. Ако в момента преминавате през най-тежките моменти за тази година, то вашият зодиакален знак е попаднал под негативното влияние на Юпитер, Сатурн, Плутон, Нептун и Марс.

Когато една планета е ретроградна, тя намалява скоростта си спрямо Земята и създава илюзията, че се движи назад. Ретроградният Меркурий оказва най-голямо влияние върху живота ни, но в момента други пет планети са виновни за несполуките ни.

Юпитер

Ретроградността на планетата стартира на 8 март в знака Скорпион и ще приключи на 10 юли. Юпитер е планетата на разширяване на кръгозора, на откровението и прозрението, но през този период хората трудно ще излязат от зоната си на комфорт. Те ще поставят невидими бариери и няма да започват нови начинания, защото се страхуват от неизвестното. 

Вижте кои са останалите планети в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Намаляването на скоростта спрямо Земята е илюзия. И двете планети се движат с еднакви скорости по цялата си орбита. В случая на с Марс примерно, той прави 2 обиколки, а земята 1. Когато Земята изпреварва Марс се случва илюзията, но Марс не забавя скоростта си спрямо Земята. Астрологията не е наясно защото вече не се прави от Астрономи както при възникването си и се оплита в лъжите си от собственото си невежество. Винаги е била измама, но вече е жалка.
18
1
 
1
 
! Отговори
11 преди 5 години
А стига с тия глупости ве!
17
2
 
5
 
! Отговори
Башка Луд преди 5 години
Аз минавам под знака на ретрограден презкурии!
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Объркват малкото ви мозък на вас...
15
2
 
9
 
! Отговори
Апостол Апостолов преди 5 години
Глупости на търкалета. Ретроградните планети НЕ оказват НИКАКВО влияние върху нас. Това е една партенка, съчинена от *** журналист, тиражирана години наред от десетки други ***.
14
1
 
7
 
! Отговори
шофер преди 5 години
Какви ретроградни "новини"....
13
3
 
7
 
! Отговори
Вещица преди 5 години
Верно, бе! Метлата ми не пали, ама дали не е е заради повишението на цените на горивата?
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На крива комета Космоса и пречи.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярно е! И ти не си готова.
10
1
 
3
 
! Отговори
прост преди 5 години
На *** човек планетите му бъркат в плановете.
9
1
 
5
 
! Отговори
:) преди 5 години
Ха, лека ви нощ!
8
3
 
3
 
! Отговори
Без майтап преди 5 години
Това, което пише в 12, днес наистина го имаше в онзи сайт. Само не разбрах защо циг... са били обявени за извънземни, след като изследването на ДНК-то им не е дало добри резултати? Но точно този термин беше употребен - извънземни. Да не би да се е имало предвид, че не са точно това, което се очаква да бъдат представителите на Хомо сапиенс? И си спомних едно изявление на покойния д-р Иван Георгиев, което беше в този смисъл.Наистина Кире може да е бил споходен от извънземно със земен произход!
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КиреАма ти не прочете ли в близа, че по времето на нацистка Германия са изследвалиДНК-то на джипсите и са установили, че те не са се запазили като чиста раса. Затова ги обявили за извънземни и направили планове за отстраняването им от обществото на европейските народи. Но не им стигнало времето да реализират тези планове докрай.Та и твоят извънземен може да е бил от тях. Те са виртуози, когато трябва тихо и неусетно да измъкнат нечия собственост и да си я отнесат. Не крадат, а берат!
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРНе бе, пич. Вкиснат си заради лошото време, като ноемврийско беше.Утре да видиш колко весело щети е още от сутринта, като се събудиш и видиш синьо небе и слънце! То също е звезда, де :)
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто се обичайте!
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3Отлично схващаш сарказма виждам. И... почти съм сигурна, че е от мързел.
3
3
 
10
 
! Отговори
E.T преди 5 години
Всъщност има извънземен живот, но всичко се крие от хората, много хора знаят и са се виждали с извънземните, самите извънземни са запознали хората със себе си (но точно тези хора никога няма да излязат публично и да кажат, че са виждали). Всичко се крие от човечеството, защото както и хората, така и извънземните знаят, че човечеството не е готово за тази среща!!!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1Вярваш ли в това!? Имаш душмане, около себе си просто се огледай и прецени хората, около себе си. Действията им и думите, спрямо теб в детайли. Нищо звездно. Всичко е човешко и е на земята. Просто хората са много завистливи и неудачни, злобни и обичат да се бъркат в чуждия живот и начинания. Но, ако си над тези неща въобще няма да ги отразяващ, а шеги сръпчеш и подминаваш.Простоне не си заслужават, твоето внимание.
1
2
 
21
 
! Отговори
Карък преди 5 години
Аз се чудя защо напоследък нещо не ми върви в живота. Не било от мързел, от ретрограден Юпитер било...