5 урока за успех от Конфуций

Не живейте в миналото
10 юли 2018 22:35, Михаела Лазарова
10
5 урока за успех от Конфуций
Снимка: pixabay

"Нещата имат корени и клони, делата имат край и начало. Когато знаеш кое стои отпред и кое следва, ще се приближиш до верния път.“ Конфуций

Един от най-великите източни философи, чието учение оказва влияние върху нас и днес, е Конфуций. Философията на мъдреца ни показва как да намерим радостите в живота, как да го изпълним с повече щастие, удовлетворение, успех. Ако се намирате в период от вашия живот, в който не знаете как да съберете себе си, за да постигнете целите си, вижте 5 урока на Конфуций, които ще ви помогнат.

Направете напредъка постоянен

Идентифицирането на правилния път и непрекъснатото движение, в крайна сметка ще ви отведе до желаната цел. С непрекъснати усилия и упорита работа, успехът е неизбежен и ще постигнете целите си.

Вашите приятели и качеството на социалния ви живот са важни

Когато се заобиколите с позитивни приятели, които ви помагат да станете по-добър човек, ще се заредите с положителна енергия и постоянна мотивация. Приятелството е двупосочна улица и трябва да третирате приятелите си по същия начин, по който и те вас. Изследванията доказват, че приятелите играят основен фактор в щастието на хората, ето защо нашият социален кръг е от съществено значение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре,че ти подарих,верните кучета,Саждьо и Тиква!Гледай си ги ,да не ти ги откраднат,че са приказни! Човек трябва да обича и животните,според,Конфуций!Те му дават сигурност в живота!
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не трябва да се вслушваме в мъдрите съвети на Конфуций,а на някой низш индивид!По този начин ,ние ставаме от него ,по низши същества!
5
3
 
3
 
! Отговори
мен преди 5 години
Тези мъдри мисли ,не са за ***!
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само дето нямат много общо с Конфуций, а са като извадени от ученически лексикон или от фейсбукси мъдрости.
3
5
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
бачели чаках нещо за връзката на карл маркс и национализацията на благата , пречупено през фън шуй гледната точка на защитниците на здравословния начин на живот, с рукола.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен #1eeee ...не така с лошо . Мишето ни е любимка , върти - суче и все дописки със снимки по тънката част пуска . са тази е малко завъртяна , но виж следващата вече ще оправи нещата . Нали Мише ?
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безплодно, но позитивно за Конфуций в социалните медии.Позитивното мислене е с цел позитивни резултати.Безцелното позитивно мислене е като секс с презерватив-целият живот и средства отиват за него, а ефектът е нулев.Типично за вашето поколение, г-жа!Апропо, колко деца имате?