Доказано: Бирата увеличава качествата на спермата!

Мъжете, които пият алкохол са по-бързи и добри плувци
20 юли 2018 22:51, Джесика Вълчева
51
Доказано: Бирата увеличава качествата на спермата!
Снимка: Pixabay

Проучване показва, че мъжете, които пият по бира на ден, произвеждат повече сперма.

В изследването на италиански учени са участвали 323 мъже, които имат различен прием на алкохол през седмицата. Резултатите показали, че тези, които пият повече, имат по-висококачествена сперма.

Тези, които искат да станат бащи, могат спокойно да приемат бира и вино, защото според изследователите, това ще увеличи шансовете им да станат родители..

Ефектът се дължи на антиоксидантите в гроздето и на съединението хсантохумол в хмела, които предпазват клетките от увреждане.

Препоръчваното количество обаче е малко - около бутилка вино седмично, или няколко малки бири. То обаче може да е голяма утеха за мъжете с репродуктивни проблеми, на които обикновено забраняват всякакъв алкохол.

 


51
Още по темата: мъжездравесперма
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
САмо лечебна бира преди 7 месеца
Качествената бира произведена по истинска технология е лечебна .Пречиства организма абсорбира много вкл опасни вещества.Стимулира обмяната на веществата..

НА пазара има отровна бира с нарочно добавени спец продукти..Напомняме че кървавите събития в Украйна бяха направени чрез отравяне на милиони с зомби пиво и чрез нарочно наркоманизирани депутати..
33
0
 
1
 
! Отговори
+ преди 7 месеца
...Препоръчваното количество обаче е малко - около бутилка вино седмично....

Джеси, моят прадядо е надживял и трите си жени, доживявайки до 107 години. Последната е избягала от него(а после си я е върнал), защото е искал да я люби цяла нощ(през първата им брачна нощ, а е бил само на 70 год). На маса прадядо ми е сядал с каничка червено вино(около 500 -700 мл.).

Тия дето пият по капачка или по 20 гр. - тях и войници не ги взимат!!!
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
..Доказано: Бирата увеличава качествата на спермата!...

А бозата? Какво?
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Що ли в страните дето пият доста бира раждаемостта е толкоз ниска? А там дето са на ментов чай и маниок правят по 5-6 деца и нагоре?
30
0
 
0
 
! Отговори
kan4o преди 7 месеца
И в Германия , Чехия Полша ,Словакия отдавна плувци няма.
29
0
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 7 месеца
Доказано: Спермата подобрява качествата на бирата!
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пияни човечета ще се раждат. Муайте биратка с химия и чакайте качествени човечета ама друг път.
27
0
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 7 месеца
момент!...Налага се едно уточнениее:-Става въпрос за БИРА,а не за газираното,направено от царевица и други ***,и рекламирано у нас като.."Светло пиво"!!!!
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
точно ОБРАТНОТО! Подобните на естрогени вещества използвани за консервиране на бирата водят до стерилитет и гинекомастия. Който се съмнява да погледа немските и полски туристи по плажа. Статия платена от производител.
25
0
 
13
 
! Отговори
Гoшу преди 7 месеца
"Мъжете, които пият алкохол са по-бързи и добри плувци"
-----------
Е то значи аз съм най-великият плувец и световен шампион по плуване от поне 20 години :))) Майкъл Фелпс ряпа да яде, оставям го с 10 метра зад мен :))))
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Откакто почнах да пия бира ми се стегнаха макарите, но ми се увеличи корема......
23
1
 
11
 
! Отговори
Я преди 7 месеца
Доказано : Бирата силно увеличава пикочната киселина в кръвта и води до подагра !
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Арсений

може и с кромид-лук!
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Румен приберете си недоносчето Любка Георгиева и сие. Хората не са длъжни да и търпят набезите всеки ден. Да създава смут и претиснения върху майки с деца, семейства и възрастни хора. Ако бяха опожарили и вашите коли Форд и Пежо, но нали само пицарията в кв. "Левски Г". Румен прибирайте си версиите.
20
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всяка крайност е вредна! Това важи и за бирата с картофки или рибка.
19
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Именно че бирата е пълна с азотни съединения и води до образуване на пикочна киселина в краката рано или късно, в комбинация с други такива храни богати на нитрити и затлъстявсне е лесно да се предозира и повишава риск от рак. Организма не успява да го изхвърли и се събира в ходилата като на бабите.
18
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
С алкохола негативите надхвърлят ползите. От 50гр сусам ефекта е много по-голям. От алкохол ми се оттичат отрови в краката и редица други проблеми. а 20 см каква полза ако спермиите са кривоопашати двуглави и половината мъртви.
17
12
 
10
 
! Отговори
8 инча преди 7 месеца
тука много слаби мъже пишат - дето сами си признават, че не им ставал, но уж само като са пияни с изискан алкохол като коняк, а бирата била за простаците. Аз едно искам да ви кажа - аз съм *** щото пия само бира, но колкото и бира да съм пил ми става и така както на вас и като сте трезвени не ви става - желязо и камък са слабо описание. така, че само може да завиждате на простаци като мене! а и да си мечтаете, да имате, това поне една качествена ерекция в живота си!!
16
4
 
2
 
! Отговори
А картофки, а? преди 7 месеца
Доколко пивото съдържа "цапни 2, ха още 5, оха?" ленив става пиячът, а опашунките могат да плааават и пак да си намерят мястото, нищо,че бирата не е най-активното питие?;::)))
15
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"на маса" е по-хубаво да имаш едно хубаво вино, една чашка "за апетит".
а иначе за отпускане - два пръста хубав коняк, или хубав ром...

бира, ракия - това е много селско...