Мъжът без перспектива. По какво да го познаем?

Как да разберете дали той има достатъчно потенциал
Обновена: 21 юли 2018 22:27 | 21 юли 2018 22:27, Теодора Драгоева
118
Мъжът без перспектива. По какво да го познаем?
Снимка: pexels.com

Британската секс експертка Трейси Кокс разкрива как една жена може да разпознае в рамките на трите си първи срещи с даден мъж, дали той е переспективен и има ли смисъл да инвестира време и надежди в отношенията си с него.

Много дами излизат нещастни и разочаровнани от дълги, безсмислени връзки, които само са им изгубили времето.

Именно затова Трейси Кокс споделя кои са предупредителните знаци, за които трябва да сте нащрек още от самото начало. Само е необходимо внимателно да наблюдавате и изслушвате мъжът по време на вашите първи три срещи.

Повечето мъже се държат перфектно в началния период на връзката, но все пак можете да разгадаете дали човекът има дълбоко вкоренени проблеми, които могат да осуетят и вашето щастие.

Ето и 7-те предупредителни знаци, които показват, че вашият привидно съвършен принц, ще се превърне в бедствие в бъдеще:

1.  Твърде много драма в началото означава… несъвместимост

Ако още в началото на отношенията ви този мъж показва признаци на ревност, желание да ви притежава, ако се държи необичайно натрапчиво, обесбва ви, спори с вас и т.н., то всичко това може да се влоши с времето. Страстните връзки са вълнуващи, но обикновено вървят ръка за ръка с постоянни скандали и трудна комуникации.

2.   Мъжът има проблем с бившата си

Ако даден мъж ви изглежда доста обещаващ в началото, но започне да злослови за бившата си приятелка, или не я е преживял още, или е гадняр, който прехвърля цялата отговорност за краха на предишните си отношения на експоловинката си. Колкото по-осъдително се държи, толкова по-зле говори това за него.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
8
 
30
 
! Отговори
Нещата са следните преди 5 години
Текущото положение не е фактор. Всеки един истински мъж докато е жив и здрав има перспектива. Затова е мъж. Защото трябва да е смел, решителен, и да си поставя цели. Мъжа винаги може да обърне нещата на 180 градуса и да започне начисто от нулата.Виж за жената нещата не са така. 95% от жените преминат ли 30-35г. вече няма измъкване.Съдбата им е предрешена. Затова тези които много се ослушват и капризничат на млади години, после остават стари кукувици и никой не ги иска.
48
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Млад научен работник
47
10
 
25
 
! Отговори
ь преди 5 години
До Перко ИзперковЖената без перспектива е ясна - над 35-40 е.
46
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наръчник за жените как да излъжат богат мъж и да му вземат парите !!!
45
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Експертка Трейси Кокс ... Е експерт в това как да си хванете перспективен мъж. Докато камбанките звънят перспектива има
44
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моята ме попита: Имаш ли спестявания? Колко са?И веднага се влюби я мене!
43
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има и изключения. Мен жена ми ме взе, когато бях още *** и нямах 2 стинки в джоба. А сега като съм с няколко хиляди заплата знам, че не е било за пари цялата работа. А ***.вите които гледат първо парите, много често го дуфат сополив. Опитват се да използват, обаче не си дават сметка, че мъжете с пари им сече пипито и трудно се лъжат. И на финала златотърсачките стават съсухрени употребени торби на 40, които за нищо не стават и започват да се чудят, ама то как така стана! Малко акъл се иска,
42
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По какво да го познаете? Ами по това, по което се познава жената без перспектива - не може да достигне до вагинален оргазъм и и минават лесбо - феминистки идеи из главата. И все гледа да открадне резултата от мъжкие труд.
41
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плувците идват в първичен бульон, който излита като совалка, но само един ще се приземи на марс, защото се движат в негостоприемна среда, убива всичко живо. Това е тест, също като безкрайните контраинтуитивни изпити на жената дали един мъж е перспективен. А те нямат край, ако ходи на работа, защо не е с нея. Ако е с нея защо не работи. Ако командва е манипулатор, ако не командва защо е под чехъл на слаба жена, това тя го знае подсъзнателно и губи уважението си. Ни така ни иначе, а как.
40
1
 
12
 
! Отговори
до 46 преди 5 години
сега не разбрах искаш ти да ги търсиш, пък не ти се получава.Пък тебе като те потърсят нещо пак не е добре.Проблемът е в твоя телевизор,явно си доста млад и с малко опит.Трябва просто да се забавляваш и да си чакаш твоя човек да се появи.А и фертилитета не свършва на 30
39
11
 
23
 
! Отговори
Един хейтър преди 5 години
Никой не може да ме промени и да ме спре. И ще съм хомофоб, и ще съм расист, и ще съм сексист, и ще съм си сам като куче. И накрая пак ще постигна целите си. Със или без жена до себе си. ;)
38
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
летци,плувци нищо не се разбира
37
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно, жените сами те търсят, не ти да ги търсиш, но обикновено се сещат над 30, когато им изтече фертилитета, напушени с цигари и натоеатени емоционално от разбити връзки. Не търся робиня и не съм неприятен и сам мога, да си готвя. но милионите ми плувци са пренебрегнати и напират да излизат, а не искам да са летци.
36
32
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименМъжете, които могат без жени, са обикновено или гей, или доста неприятни особи, без които и жените могат)) Неслучайно мъжете, които "не могат без жени", са най-харесвани от жените.
35
22
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 39Хахахаха, абе вие къде се намерихте двамата, на пазара ли? Явно вие сте попадали на такива случаи, а аз - точно на обратните.И не става дума само за "повече от необходимото", а за най-излишното.Взима 2000 лева на месец и накрая няма пари за едно кафе.Аз не мога да го проумея това. Да не говорим, че повечето мъже са издържани от родителите си до много късна възраст.Цялата рода се грижи за благоденствието на свещените им ***.Не съм срещала мъж, който да е постигнал нещо сам
34
22
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъж без жена може, жена без мъж не.
33
11
 
22
 
! Отговори
до 39 преди 5 години
...И винаги парите са проблем, независимо дали ги има или няма! Това нормално ли е?....Що се отнася до парите - нормално е. Жените винаги искат да харчат повече от необходимото! То на луд картечница дава ли се?Аз също не казвам на жена си какви пари взимам. А тези,които й давам - за тях казвам, че за толкова се е пазарила. Ако е искала повече - да се е пазарила по-добре!!!
32
24
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако искаш един български мъж да те изостави, достатъчно е да се влюбиш в него.Не знам какво не е наред с българските мъже, но те не обичат да са обичани.Трябва да го измъчваш постоянно, за да му доставиш удоволствие.Трябва да му строшиш поне една чиния главата, за да се почувства жив.Трябва да го караш да ревнува, за да не си помисли, че никой друг не те харесва, но същевременно не трябва да имаш връзка с друг!И винаги парите са проблем, независимо дали ги има или няма! Това нормално ли е?
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Злетак - злетачка намира и обратното.
30
2
 
10
 
! Отговори
А леглото преди 5 години
не е повод за запознанство.