Марсела Темер – първата дама, която бразилците мразят

35-годишната красавица е печелила Мис Сао Пауло
Обновена: 28 юли 2018 16:08 | 28 юли 2018 15:35, Екип на Tialoto.bg
10
Марсела Темер – първата дама, която бразилците мразят
Снимка: Reuters

Благоверната на бразилския президент Мишел Темер, която е с 42 години по-млада от него, е намразена от сънародниците си още когато става ясно, че е на път да стане първа дама.

Причината е, че тя е просто бивш модел и не блести с никакви качества. Дори няма висше образование, а върхът на кариерата ѝ е титлата "Мис Сао Пауло", разказва сп. Story.

Днес имиджът на 35-годишната красавица е направо скандален – според всички тя разхищава държавни пари за лични цели и живее в небивал разкош на фона на икономическата криза, която стяга страната. Марсела поразява с апетитите си към разкошния живот, за което е наричана Бразилската Карла Бруни. И колкото и да си пуска снимки в профила си в социалните мрежи как се занимава с благотворителност, трудно предизвиква симпатии.
 
Критиците на 77-годишния президент го обвиняват, че досега е похарчил милиони от държавния бюджет за прищевките на младата си жена – от немислимо скъпи тоалети, през далечни воаяжи, до луксозни автомобили и жилища. Преди той и съпругата му да се нанесат в официалната резиденция, меркантилната първа дама настоява за безброй скъпоструващи ремонти на сградата.
 
Мотивът ѝ е синчето им да се чувства като у дома си. А после разходите главоломно скачат.
 
Президентското семейство има само 4 камериерки, които да перат и гладят дрехите им.
 
Марсела настоява майка ѝ и по-малката ѝ сестра също да заживеят в столицата Бразилия и им купува имение за 1,5 млн. паунда. Наема и още едно за тях, на своята улица, за 5000 паунда на месец, така че близките ѝ да са наблизо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Навсекъде джадии ,бе ! Ама и тоа ,дрътио,що баджанаци има !!!
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами както се вика: Кой както се уреди! Явно и е важно да се чувства велика, женицата. Все едно у нас си нямаме една такава подобна. Просто сме по-малка и бедна държава и не може да се развихри.Като свалят мъжа и от власт и го пратят в дранголника за корупция, само той ще си пере пешкира. Ама пък сигурно го компенсира с невероятни, великолепни, фамозно-фантасмагорични креватни ласки :)
4
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Същия този Темер тръгна с компромати срещу Дилма Русеф ,която уж била корумпирана!Сега се вижда кой е корумпирания !!
3
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази ,ако беше първа дама във Венецуела представям си какъв ,,демократичен"вой щяхме ,да чуем от Белия дом !Но Президента Темер е ,,наше куче" и всичко си е в реда на нещата!
2
1
 
10
 
! Отговори
Край преди 5 години
Като я гледам ми се става президент. За сега само ми става.
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
у нас казваме : не е луд,който яде зелника. явно, бразилците ще хапнат дървото, щом им се оголи бюджета.