Зодии и секс! Кои са най-грубите? А най-нежните?

С помощта на астрологията можете да дадете обяснение на всичко
28 юли 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
18
Зодии и секс! Кои са най-грубите? А най-нежните?
Снимка: Pixabay

Астролозите смятат, че с помощта на астрологията можете да дадете обяснение на всичко – от склонност към предателство до поведението в леглото. Но този път палачинката е обърната. Анкета, в която са се включили 9000 дами, отразява какво мислят жените за мъжете на любовния фронт. Кои знаци са най-секси, най-груби, най-нежни... 

Допитването за най-секси мъж формира тройка, на което начело е Телец. Второто и третото място са за Скорпионите и Козирозите. На немного голяма разлика зад тях се движат мъжете Дева, Стрелец, Водолей, Риби и Овен.

Най-нежните мъже пък се оказват родените под знака Рак, което едва ли е изненада, тъй като и астрологията ги поставя сред най-романтичните зодии. Мъжете Риби и Близнаци допълват челната тройка.

В следващото подреждане пък са намесени тези, които са егоисти в секса и не са загрижени дали партньорът им ще достигне до оргазъм. Мъжете, които най-често мислят само за себе си под юргана са Овните. В непрестижната тройка влизат още Лъвовете и Близнаците. Козирозите и Стрелците са другите, които действат на принципа „повече да вземем, отколкото да дадем“.

17% от запитаните пък смятат, че трябва да се запасите със списание, книга или таблет, ако ви предстои интимна вечер с мъж Дева.

Още за най-секси зодиите, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: нежностсексзодииласки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
убеден преди 5 години
Метър и петдесет съм с вдигнати ръце, освен да раздавам "компетентни" оценки, какво друго ми остава?!
15
1
 
1
 
! Отговори
махнете снимката преди 5 години
че като я гледам получавам спонтанна ерекция !
14
0
 
7
 
! Отговори
убеден съм ,че преди 5 години
тази мома на снимката никога не е ставала мис вселена , но е много по-красива от всички кифли които са ставали мис вселена !
13
7
 
2
 
! Отговори
Иванова преди 5 години
До За протоколаТози който стана бизнесмен беше по-добър в секса ! Обичаше да общува , да се нагажда според желанието на другите , обичаше да показва ,че иска да им е полезен ! Винаги е гледал първо аз да съм задоволена ,а своето удоволствие оставаше на второ място ! Докато този който стана заварчик беше по-затворен тип обичащ да угажда на себе ! С него не съм правила много секс , най-много 5 или 6 пъти ,и поне в 4 от тях той свършваше първи и дори не продължаваше докато и аз достигна оргазъм
12
0
 
11
 
! Отговори
За протокола преди 5 години
До ИвановаСексуалният атлет ли стана заварчик в завод? Или той се оказа бизнесменът?
11
2
 
11
 
! Отговори
Иванова преди 5 години
Имах два съученика / братя близнаци от зодия лъв / ! Съдбата така е отредила ,че правих секс и с двамата и мога да кажа ,че единият беше много добър , а другия беше направо като инвалид в леглото ! Нали са от една и съща зодия ,защо единият прави хубав секс ,а другият не ?! Също така единият стана бизнесмен и заможен ,а другият стана заварчик в един завод ! Могат ли астролозите да обяснят защо двама души от една и съща зодия при това двама братя близнаци са толкова различни ?!
10
2
 
8
 
! Отговори
ненормалници преди 5 години
Все още има хора ,които вярват в съществуването на Бог ,ангели ,дяволи ,вярват на хороскопи и ,магии и прочие ! Астрологията въобще не е наука , астрологията е шарлатанство ,което използва сложни изречения от науката като се описва как действали звездите и планетите на родените под еди коя си зодия ,колко секси били ,дали ще им върви в бизнеса и прочие глупости ! Това дали правите хубав секс не зависи от зодията ви ,а зависи от ДНК-то което сте наследили от родителите си !
9
4
 
8
 
! Отговори
Мар преди 5 години
Най-пълничките са най-нежни ;)
8
13
 
15
 
! Отговори
Зодия Овен (Коч) преди 5 години
С това създание от снимката мога да съм и груб и нежен. По нейно желание, както го предпочита.
7
12
 
20
 
! Отговори
Esc. преди 5 години
И за жените скорпиони важи същото. Съберат ли се два скорпиона може с дни да излизат от спалнята само до банята и до кухнята за малко. И там пак да си правят същото, дето и в спалнята. Скорпионът винаги ще те цени и уважава, но само ако му отвръщаш със същото. И гледай да не те намрази. Мразят до краен предел.
6
2
 
15
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
на рояци точка ком
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Менко на 49 вдовецприм.атът без фантазия си мисли, че всички са като него
4
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това за раците изобщо не е вярно! Нищо романтично няма в тях! Може да се стараят, но определено не им се получава.
3
7
 
13
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 5 години
Всички от яcтре6овото племе са най-страстните любовници! Питайте която и да е овца или козичка.
2
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
някой видя ли на какъв линк ни изпращат
1
8
 
37
 
! Отговори
Зависи преди 5 години
Всичко зависи от характера и възпитанието на отделния човек, а също и от това, какво е отношението му спрямо съответната жена.Ако е влюбен в нея и иска да я задържи за себе си, той ще се държи с нея по начин, съвсем различен от начините, по които третира тези, на които плаща за секс или онези, които избира за еднократно приключение. Това е от значение, а спецификата, която зодията придава на характера му, е само допълнителен щрих.