Тя ли е най-красивото момиче? 5-годишната Джаре!

Снимки на нигерийското момиченце завладяха Instagram
1 авг 2018 07:08, Елка Василева
97
Тя ли е най-красивото момиче? 5-годишната Джаре!
Кадър: Bulgaria ON AIR

Запознайте се с най-красивото момиче на света - 5-годишната Джаре от Нигерия. Малката красавица впечатли световната мрежа с външния си вид.

Въпреки че Джаре не е професионален модел, е очевидно, че има всички изгледи да се превърне в такъв. Фотограф убеждава майката на момичето да ѝ създаде профил в Instagram, разказва Bulgaria ON AIR.

Профилът включва не само нейни снимки, но и на другите ѝ две също толкова фотогенични сестри - 7-годишната Джоми и 10-годишната Джоба. Досега профилът им има 77,5 хил. последователи.

Още новини вижте на Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: нигерияInstagramДжаре
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
30
 
! Отговори
Pedobear преди 5 години
Поредната пропаганда
11
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
колкото и фотошоп да има по тази снимка, колкоти и да и посинявате очите, това може да мине за най-красивото момиче само ако сте от някое племе живеещо по палмите
10
1
 
72
 
! Отговори
. преди 5 години
Аз съм против 5 годишни деца да бъдат цапотени с гримове и помади по този начин. Покажете 5 годишно дете като дете, а не гримирано като 20 годишна ***.
9
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отхвърляме Дарвиновата теория и възприемаме "Носър" теорията. Аз не знам колко от западнто оръжие е било калибрирано на носър усмивки, но е малко извратено да се налагат критерии на т.нар. натурален цвят на изпражнение.Просто питам.
8
6
 
35
 
! Отговори
До 23 преди 5 години
Сopocoидите вън от България!!!
7
11
 
6
 
! Отговори
До 16 преди 5 години
Разбирам когато липсват аргументи да се пише по-този начин, но това само затвърждава написаното ми по-долу, но края му се вижда и то на твоя материал - който съвсем скоро ще се затрие сам и за зла участ на такива като теб !
6
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
5 годишно гримирано и фотошопирано все едно е на 20... Колкото по-красиво да е от всички останали негримирани момиченца на по 5 години по света?
5
42
 
15
 
! Отговори
Хмм преди 5 години
Красотата е субективен фактор, заглавието на днес.бг адски несериозно, бих добавил по-крайни неща но ще има ценз, но коментарите и като цяло нагласата на ограничения българин бият ***, всичко ходещо различно от бял тен за тях е втора класа, а не се виждат на тях как гледа цял свят и никъде по-света няма приемственост като кажат българин или от България, страшно злобен, ограничен и комплексиран е българския народ, незнам дали заради робството е така или просто лош генетичен материал ! ! !
4
4
 
57
 
! Отговори
к0нсерва преди 5 години
Боже Мили, защо наказа така европеидната раса, какво ти направихме, защо ни прати мулти-култи анти-белите-расисти?
3
3
 
49
 
! Отговори
Иван Пешев преди 5 години
И понеже е най-красива е играл фотошопа
2
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От малка плешива.С катинарче сякаш.Гледайки чертите и бих предположил,че родата е от районът на Африка около Сомалия-там са такива опулени.Не ми харесват такива хора.Прекалено им е всичко.За бога защо е нужно да подчертава,че е полуплешива и косата и почва от средата на скалпа?
1
2
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не. Не е най-красивото.