Половинката не ви уважава! 3-те знака за това

Хората често си мислят, че трябва да се раздават за другия
23 авг 2018 15:15, Ивета Иванова
4
Половинката не ви уважава! 3-те знака за това
Снимка: Pexels

Половинката не ви уважава! Ето как да разберете! 

Контролират ви
Ако партньорът винаги решава какво трябва да се купи, къде трябва да отидете на почивка, с какъв цвят да боядисате дадена стая и налага мнението си, явно не го интересува какво мислите вие. Най-нормалното нещо е да разбере дали сте съгласни. Иначе излиза, че се опитва да ви контролира и трябва да се съобразявате с него за всичко. Това е вашият живот и вие също имате думата.
 
Не правят компромиси
Хората често си мислят, че трябва да се раздават максимално за другия и да пренебрегнат себе си, за да върви връзката им. Това обаче не е полезно. Трябва да се намери златната среда - и двамата да правите компромиси, и то не прекалено големи.  Трябва да умеят да ви изслушват и разбират, ако в даден момент не можете да свършите нещо или да се видите с тях. Не бива да се отказвате от любимите си занимания и интереси, ако партньорът ви не ги споделя. Не може и да жертвате съня и почивката си постоянно, заради човекът до вас, особено ако той не го прави така често. Същото важи и за навиците - не може вие да се отказвате от нещо, което дразни половинката ви, ако не ви отвърнат със същото. 

Останалото вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: уважениелюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
5
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ДОКАТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ПОЛОВИНКИ ,А НЕ ЗА РАВНОСТОЙНИ ЕДИНИЦИ "ЧИФТОСАНИТЕ " ЩЕ ИМАТ ВСЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ ВЪВ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА !!! МЪЖЪТ БЛЪСКА НА ВИСОКИ ОБОРОТИ ДОКАТО ДЕЦАТА СА МАЛКИ / НО И В БИТОВАТА СВЕРА И ДОКАТО ЖЕНАТА СЕ "ПОБЪРКВА " С ОТГЛЕЖДАНЕТО ИМ/ !!! ПОСЛЕ СА ДРУГАРИ И ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е.БАВ.А ДРУГИЯ С БЪЗИК !!! НУЖДАТА ОТ СЕКС /И РАЗНООБРАЗЕН /Е СЪВСЕМ ИНДИВИДУАЛНА !!!