Доказателствата, че имате проблем с обвързването

Има няколко решения на проблема. Вижте ги!
26 авг 2018 22:30, Екип на Tialoto.bg
7
Доказателствата, че имате проблем с обвързването
Снимка: pexels.com

Откриването на любовта е трудно нещо. Връзката и съжителството с друг човек (с или без любов) още повече. Стресът от напрегнатото ежедневие, предишните грешки и опитът с възрастта карат все повече хора да се дърпат от обвързване. Чувството е инстинктивно, но страхът от обвързване напълно реален. Дори срещу себе си да имате човек, който наистина ви обича.

Какво да направите, ако и вие сте от тези хора?

Идентифицирайте проблема

Преди да се тюхкате и вайкате, първо идентифицирайте наличието на проблем. Проведете монолог наум и се опитайте сами да разгадаете причините за страха си. Така ще може да ги атакувате една след друга и да го преодолеете.

Пишете

Много лесен начин да идентифицирате точно емоциите си е като пишете. Прочитайки какво изпитвате и защо черно на бяло на хартия, вие сякаш излизате за малко от главата си и по-лесно асимилирате какво се случва в нея. Така и мислите ви ще са по-подредени.

Опитайте да влезете в "обувките" на партньора си

Не отблъсквайте партньора си, защото иска да доведе връзката ви до следващо ниво. Опитайте се да влезете в главата му – той ви обича, съвсем логично е да търси близост и сигурност в отношенията ви. Почерпете от неговата сила и увереност и се пуснете по течението.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: доказателствовръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
1
 
! Отговори
Оооо дааа преди 5 години
Живота ще ти е ад защото тази жена ще ти го направи такъв. Затова ли мъжете си убиват жените и влизат в затворите за да се спасят знаейки реалността за какво е? Лол може да е така. Но най добре се концентрирай върху кариерата и парите си. Вземи си едно мини жилище и живей като цар. Японците така живеят в мини жилища. Никой там не се обвързва и жени и иска деца. 50% от джапонците са девствени на 40г или цял живот. Затова са създали реални секс кукли и роботи за да не са сами и да се спасят от фем
6
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живей, като скот не се жени. Така ще избегнеш феминизма на една жена. Явно си болен на тема жена феминистка. Това, какво ще правят останалите мъже.., как и с коя си е лично техен проблем. Ти гледай себе си! Тя феминистката ще се омъжи и въобще няма се сети за теб. А ти продължавай да я плюеш, щом това те изпълва. Не и пречиш едва ли ще ти отрази ***, ***.
5
6
 
1
 
! Отговори
Alpha преди 5 години
Човекът винаги в бил полигамен. От едни 2 хиляди години християнството измисля, че това е лошо, а феминистките разбира се, го раздухват до ден днешен. Да се ожениш за феминистка, която да те тормози до края на дните ти е висша форма на мазохизъм за хора със сериозни психични отклонения. А само да помисляш за моногамна връзка преди да си поне на 35 е сигурен знак, че мразиш живота и е по-добре да се самоубиеш.
4
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2Има два несполучливи брака. Какво очакваш да те обича за цял живот? Ще мисли само за пари естествено. И как да те използва за секс. За какво си и иначе!?
3
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обвързването трябва да става само след подписване на предварителен договор във който ясно са посочени правата и задълженията на всяка от страните.Договора трябва така да е оформен че да защитава еднакво добре интересите и на двете страни без да ощетява другия.Например когато стане въпрос за финанси, всеки трябва да дава според това което. Дори примерн мъжа да е богат, това не означава че ще плаща сметките на жената.Без такъв договор по добре не се обвързвайте. Живейте си като приятели.
2
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как да се обвърже човек, като днешните БГ-жени са комерсиални използвачки.............само за секс и пари мислят.............е, поне 80 % от тях!!!
1
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се обвържеш за цял живот е голяма грешка.................ама пустия акъл................идва все на стари години!!!