Егоисти, нерешителни... 8 отрицателни черти на Везните

Дори най-милите, сърдечни и чувствителни хора имат тъмни страни
26 авг 2018 19:00, Михаела Лазарова
18
Егоисти, нерешителни... 8 отрицателни черти на Везните
Снимка: Reuters

Дори най-милите, сърдечни и чувствителни хора имат своите тъмни страни.

Везните са една от зодиите, които винаги съумяват да са любезни, внимателни и коректни към околните. Въпреки това някои ситуации могат да ги накарат да проявят своите негативни черти от характера.

Каква е тъмната страна на Везните?

1. Те са егоисти.

Обикновено Везните са най-благотворително настроените и едни от най-емпатичните в зодиака. В определени моменти обаче се проявява техният егоизъм. Те се вълнуват от фините неща в живота и не се колебаят и за миг, когато трябва да постигнат нещо.

2. Могат да са повърхностни.

Везните обожават красотата в живота. Те ще са първите, които ще ви запознаят с новите тенденции в цветовете за този сезон, с модните аксесоари и трендове, но определено няма да са в час със сериозните теми, особено от социалния и политически живот. Понякога тази склонност към повърхностно гледане на живота им пречи и в ежедневието.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 100%А аз познавам много скорпиони - жалка история - огромното мнозинство са просто сиви гущери.Комплексари, злобари, отмъщаващи на другите за собствената си духовна нищета.
14
4
 
6
 
! Отговори
100% преди 5 години
най-голямите двуличници! Меркантилни, сметкаджии,използвачи,егоисти. И изобщо не са толкова лека зодия. Имам наблюдения на много везни около мен. По принцип не харесвам въздухарските зодии... скорпион съм
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук се споменават тъмните страни на Везните. Вие Везните имате изключителни черти на характера, прекрасни. Според мен това е най-комплексната зодиа в зодиака. Любими сте ми. Овен съм.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТака, както си говорим не забелязвате други неща, които не искаме да забележите.Колкото до Путин - има ли по-добра реклама за Везни?!Когато искаме, добре управляваме.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само 8 ли бе, моите са поне 1000, ха ха ха...Ама, че глупости,има разлика в септемврийска и октомврийска везна,моля моля не ни слагайте под един знаменател.А и всичко си е до човек, няма как всички хора да сме еднакви.
10
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една от най-гадните зодии..............да не дава Господ да имаш жена-Везни!!!!
9
2
 
2
 
! Отговори
,,титаник,, преди 5 години
не слушам звездите не ги и гледам аман от такива не ме интересуват те не са виновни
8
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВЕЗНИТЕ хич не са стока..............казвам го от личен опит!!!!
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МаргаретТачер и Тереса Мей също са Везни.
6
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярно е. Плюс Везните много обичат да говорят, понякога повече отколкото е необходимо. Не могат да пазят тайни и от многото комбинации през живота си завършватс разбита нервна система.Колкото до политиката-Путин е Везни.
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
6. като има какво да кажа ме слушат. Възприемат идеите ми. Никого насила не карам на нищо.7. Околните вкъщи и отвън са други.8. Аз съм единствения човек, с когото ще живея до края на дните си. Естествено, че си обръщам много внимание.
4
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По точки /заради сравнително силно влияние на Дева/!. Стават егоисти, - след като са сме уверили, че околните не оценяват усилията им.2.:Може ида са, може и да не са. Винаги имаме избор!3. 'ме не се лепим на 'секи."Гроздето е кисело!"4. Нищо подобно! НЕ убедени сме. След като се убедим, реагираме.5. След като са давани шансове, обяснявано е, кротко е изчаквнао го...ведото да се свести, има последствия - предимно с възпитателна цел и да се възстанови справедливостта.
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще взема, да заведа едно дело за уронване на авторитет.
2
7
 
7
 
! Отговори
ПовечетоОтНаписаното преди 5 години
е вярно.Само едно сериозно разминаване ме разсмя. Казва се, че по политическите въпроси не са в час.Само че един "Везни" беше около 40-годишен, когато благодарение на връзките на все още живия си баща успя да се набута да е съветник на един от президентите ни.Доколкото го познавам, човекът е средно умен, може да схване много неща, но не винаги си дава зор да направи това.Но, подобно на родителите си, е голям подлизур и нагаждач. Не е било нужно да разбира от политика, подкрепял е силния на деня
1
0
 
15
 
! Отговори
месара преди 5 години
и звездите говорят ли говорят......