Стрелец, Близнаци... 5 зодии, действащи непредсказуемо

Стрелците обичат изненадите, а Близнаците мразят графиците
27 авг 2018 17:15, Ивета Иванова
6
Стрелец, Близнаци... 5 зодии, действащи непредсказуемо
Снимка: Pexels

Водолей

Не се чувстват задължени да спазват правила, дори своите собствени. Затова и не позволяват на никого да им казва какво да правят. Мислят първо за себе си и трудно могат да се повлияят от околните. Живеят в настоящето и за момента. Действат както измислят на мига и те съжаляват, дори нещата да не са се получили добре.
 
Близнаци
Близнаците мразят да правят графици и да планират. Ако могат да го избегнат, ще го направят. Обикновено се занимават с много неща наведнъж и това отнема от времето им и ги поглъща. Така често забравят за срещи или планове, които имат с приятели. Никой не може да предвиди какво ще кажат близнаците в следващия момент и какво ще направят.
 
Стрелец
Никой не приема промените по-добре от стрелците. Те обичат изненадите и самите те са пълни с такива. Обичат да са спонтанни и също рядко правят планове. Тъкмо като сте помислили, че сте ги опознали, те пак ви учудват. Обичат да държат другите под напрежение. Като хамелеони са - адаптират се към средата и околните.

Другите 2 зодии вижте в teenproblem.net


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
2
 
! Отговори
месара преди 5 месеца
говорете звезди, говорете, алена и всички там звездобройци ви слушат!
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не мерси! Каквото е искал е казал. Повече с нищо не учудва. Не си мислете, че като е поискал да се разделите ще поиска да се съберете. Просто не иска да бъде с вас. Намирате си друг и той да си гледа работата и живота, но без вас.
3
5
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 5 месеца
Май някой стрелец те е отстрелял:))))
2
4
 
9
 
! Отговори
Баш Баш преди 5 месеца
Водолей,Близнаци,Стрелец и Овен са най-готянити ;)
1
13
 
5
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 месеца
кАф стрецец бе,думни го със снайпера и немаш проблеми некакви.Стрелците са нагаждачи и подлизурковци и правят метани пред господарите си