Те са в сърцата ни! Най-трудните за забравяне зодии

Хората минават за кратко или за по-дълго през живота ни
31 авг 2018 22:36, Теодора Драгоева
21
Те са в сърцата ни! Най-трудните за забравяне зодии
Снимка: pexels.com

Хората минават за кратко или за по-дълго през живота ни, като някои от тях оставят трайна следа след себе си, а споменът за други избледнява бързо и напълно. Просто първият вид хора са от онези, които не можете да забравите напълно, дори да не сте ги виждали с години. Те може да са ви оставили не положителен, а отрицателен спомен и въпреки то, по някаква причина, да са едни от първите личности, които ви идват на ум, когато говорите за миналото си.

Вижте представителите на кои 4 зодии оставят най-ярка следа след себе си:

1. Лъв

Хората от тази зодия са изключително страстни, щедри и любящи. Те притежават харизма и чар, които будят възхищение и се помнят цял живот. Лъвовете почти винаги са в добро настроение и имат едно от най-нежните сърца, които най-вероятно сте срещали. Те са склонни да искат да доминират в отношенията си, но пък вдъхват изключителна стабилност на хората около себе си. Когато се влюбят, те са готови да направят всичко за партньора си, а това не се забравя лесно.

2. Скорпион

Скорпионите често са упорити, страстни, смели и изобретателни. По тази причина те никога не бягат от важните и/или трудните моменти в живота, което буди възхита. Те са едни от най-честните и искрени хора, които някога ще срещнете в живота си. Те винаги ще ви казват как стоят нещата, ясно и без заобикалки. Никога няма да успеете да забравите човека Скорпион, защото докато е в близкото ви обкръжение, вие ще можете да разчитате на него напълно. Скорпионите като цяло са много верни приятели.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: чарастрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забавното е, че само за Скорпион мога да кажа това. Забавни, секси и добри приятели, след като веднъж мине етапът с доказване на тяхната значимост. Всички останали са по-скоро злобни, егоисти, ненадеждни и подмолни. Лъвът не е никакъв лъв, нещо далеч по-малко.
11
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При Скорпиона честност няма. Това са подли, коварни, злопаметни, подмолни, прикрити хора, които говорят каквото им е угодно. Изобретателни са в интригите и схемаджийството. Говорят мило и жално, но вадят думи от контекста и изопачават нещата.По- далече от тях.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За стрелеца е точно така,ама за него рядко пишат ..
9
3
 
4
 
! Отговори
???? преди 5 години
Най-четената новина е отново за зодиите! :) :) :) После що сме като страна от "третия свят". Обичаме да "разчитаме" на звездите, политиците, руснаците, германците и т.н., но не и на НАС самите!"ама има нещо вярно" :) :) :)
8
0
 
1
 
! Отговори
ь преди 5 години
Аз не искам да ме помнят с лошо.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Запомням добрите хора, забравям лошите. Зодии...глупости..
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как да те забравя като не мога да те запомня.
5
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Влезе в кабинета ми всички служители бяха наоколо. Тя ги изхвърли с две думи и ми мимики.И замръзнала след появата и просто се чупиха достойно. Останахме сами седна в скута ми и ме пожела, толкова ме обичаше че не предположих. Аз съм сляп! ***! Отврат! Днес тя е омъжена за друг и правят бебе!!!Душата ми я боли! По-добре да не бях се раждал.Искам си я за мен тази жена, но е твърде късно. Не искам друга и едва ли ще поискам някоя, някога.
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ме помниш? Ще ти направя, такова нещо, че ще ме за помниш за цял живот.Тя затова не го обича!!!----Не искам да ме обича!!! Искам да ме помни!!!Да се сеща за мен!!!
3
6
 
13
 
! Отговори
Бари преди 5 години
Обаче гледам във всяка статия ги има лъвове и водолеи! А останалите 10 зодии кво правим?
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни глупости.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аз нямам сърце