Топ 5 на най-неуверените в себе си зодии

Кои са те?
8 сеп 2018 11:30, Ивета Иванова
14
Топ 5 на най-неуверените в себе си зодии
Снимка: Pexels

Рак

 
Раците са несигурни в себе си, защото им пука прекалено много за всичко. Постоянно мислят за това какво чувстват самите те, какво чувстват другите, как са близките им. Интересува ги и какво ще си помислят другите за тях. Това ги прави уязвими. В тях могат да бушуват хиляди емоции, заради това, че не са уверени в себе си. Подозрителни са и имат богато въображение, което не се харесва на всички.
 
 
Дева
 
Девите са си най-лошите критици. Никой друг не може да ги критикува толкова жестоко, колкото самите те се критикуват. Поставят си нереално високи стандарти, които трудно могат да се постигнат и после се чувстват зле. Обвиняват се, че не са перфектни или най-добрите, което ги прави много неуверени. Никога не могат да са напълно доволни от себе си и дори на моменти се чувстват непълноценни.
 
 
Везни
 
Везните също могат да са несигурни в себе си, но го прикриват от околните. Но неувереността им може да се забележи от някои малки неща. Те живеят за одобрението и похвалите и ако не ги получат, се чувстват зле. Понякога не вярват на своето собствено мнение и искат да видят какво мислят другите за тях. Галят си егото, когато другите им кажат нещо положително.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
ало, психолозите! преди 5 години
Това, което сте написали за Козирога, се отнася за всеки нормален човек. Когато постига успехи, всеки се чувства добре. Когато търпи провали или е в застой, всеки унива. Обратното не е нормално. Неувереност е когато не си самостоятелен и не можеш да вземаш решения сам, страхуваш се да предприемеш следващата крачка.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е от зодията, а от пола ;)
7
6
 
12
 
! Отговори
Хахах, ааааа. преди 5 години
В България всички са телци, овни икозирози, само овчара ви се сменя.
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За мен най-уверените са Козирози, Везни, Скорпиони и Овни. По-скоро най-самоуверените и дори самонадеяните. Нещо сте си объркали класацията.
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За дева 100%.Това проваля във всичко преди да се е случило
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Божееее, всичките ми роднини неуверени! Какво ще правя? Овен съм от най-уверените :)
3
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както е известно, най-големия *** са козирозите!
2
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Девите са доста неуверени. Много пъти не знаят какво искат. Все гледат да не се прецакат и все им се случва, точно заради неспособноста им да взимат решения
1
9
 
1
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
Дръжки :) Везните се чувстват зле, ако другите се държат зле с тях, нямат нужда от его! Когато са неуверени...просто са неуверени!