Бардак с роботи в Хюстън. US властите: Абсурд!

Американците искат секс с кукли от ново измерение
28 сеп 2018 21:20, Петя Славова
21
Бардак с роботи в Хюстън. US властите: Абсурд!
Pixabay

Канадска компания, която иска да отвори "бардак с роботи" в Хюстън, се сблъска с неодобрението на градските власти и представители на граждани, съобщи Асошиейтед прес. 

Кметът Силвестър Търнър заяви, че служителите му преглеждат разпоредбите, за да проверят дали такъв бизнес отговаря на изискванията за безопасност и обществено здравеопазване. Той каза, че няма намерение да се изявява като "морална полиция", но не иска в града да започва такъв бизнес.Канадската компания "Кинки Ес долс" обяви миналия месец, че ще открие "бардак със секс кукли" в Хюстън, след като от една година има подобен бизнес в Торонто. 

Инспектори установиха, че няма необходимите разрешителни за преустройството на сградата за потенциалния бардак. Кметът каза, че общинският правен отдел преглежда съществуващите разпоредби, за да провери дали някоя от тях регулира подобен бизнес.
 
Възможно е да се наложат корекции или приемане на нови разпоредби за "ограничаване или регулиране на подобен бизнес".Организация в града, която работи срещу секс трафика, набира подписи срещу създаването на публичния дом със секс кукли.
 
Според адвокатката Ани Макадамс, специализирала в защита на жертви на трафик на хора, бардакът с роботи би дехуманизирал допълнително сексуалната дейност и би засилил отношението към жените като към предмети. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Сводник на силикон преди 5 години
До Заинтересован Клиентносят и още как , силикон на метална пръчка с дупка :))) ... целият е ваш , ако искате можете и да го накъсате , е ще трябва да го платите , но само това :))) ... заповядайте изваращения вякакви обслужваме ...
14
0
 
0
 
! Отговори
Терминатор3 преди 5 години
На бой носят, ама отвръщат.
13
0
 
0
 
! Отговори
Заинтересован Клиент преди 5 години
А на бой носят ли тия кукли?
12
0
 
4
 
! Отговори
Инвеститор преди 5 години
И къде е разликата в усещането при секс със силиконов робот или жени фрашкани навсякъде със силикон???? Само не ми отговаряйте че е в мозъка, защото ще ме разсмеете.
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми те и сега повечето от красивите момичета в България са някакви роботи.Програмата им включва секс срещу пари,мол,спа,дрехи фейсбук и сканиране на района за платежоспособни спортисти,бизнесмени,мутри и попреминали чичаци търсещи млади рибета за порене.Просто изглеждат като хора но всъщност са си биороботи.По-добре човек да даде 20-30 хил. долара еднократно и да си купи истински робот който ще си настройва и програмира и винаги ще е в настроение без да има нужда от нови парцали за няколко хиляди
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Това е политика бе,човек!Всички тия сбърканяци ги тресе политиката,и от там идват проблемите!
9
1
 
7
 
! Отговори
Борис Бойков преди 5 години
Чък Норис влязъл в робобардака и си наел кукла. След 12 часа куклата го помолила да спре и му върнала парите.
8
1
 
1
 
! Отговори
Име преди 5 години
докъде стигна "толерантността" на джендъдрите... а истанбулска за роботите?
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американците вече подкараха и машините тия са по-зле от разгонени зайци.Предагам да им дадем от нашите бежанци ще им решат всички разгонени проблеми.А за машини да си ги заврат в прахосмукачката и не им трябва робот по- евтино е и за американски извратеняци от всички класи става.
6
1
 
1
 
! Отговори
ДО 7 преди 5 години
Пич , не пиши тук еротичните си фантазии . Има други сайтове .
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе ако не е истинска жена $***, по-добре да минеш на ръчна (без пари е), от колкото да даваш пари за някакви пластмаси! Изтрещява човечество тотално, няма шега! (
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи трябва да има и роботи, които да посещават тоя бордей на роботите трябва да се плашат също заплати за да имат пари за *** роботи и да пpавят роботски cекс.
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С жени не може, било унизително за жените. С роботи не може пак защото било унизително за жените, защото мъжете ги отбягват за да си нямат проблеми. С кози не може за да не се нарушат правата на животните. Това жените са си е.ба.ли мамата.
2
3
 
11
 
! Отговори
ЛИБЕРАЛИЗЪМ преди 5 години
Къде им е либерализма? Това е дискриминация спрямо роботите, с какво те са по различни?.. А мислих Америка за по-либерална....
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тея пък много нагли ;))) Хем не може да има ***, хем не може роботи или кукли... Щяло да дехуманизира секса... Секса си е изцяло хуманна дейност ;))) Както и проституцията. Вероятно проституцията съществува преди да е имало понятия като право, закон или правна система ;))) За какви взеха да се вземат тези феминистки? За божества някакви? Мислят, могат да изменят биологията? Жалка история...