Как мъжете от различните зодии, зарязват половинките си?

Всяка раздяла си има своите предупредителни знаци
19
Как мъжете от различните зодии, зарязват половинките си?
Снимка: istock

Всеки има различна търпимост във връзката и поради това хората късат с партньорите си по разнообразни причини. За едни изневярата е непростима, за други ревността, за трети липсата на доверие. Причините могат да са наистина много. Всяка раздяла има своите предупредителни знаци. Просто трябва да умеем да ги разчитаме.

Понякога двама души са несъвместими и това е нормално. Никой не е виновен за раздялата, партньорите просто поемат по своите пътища поотделно.

Съществуват обаче характерни белези, по които отделните зодии се различават в стила си на късане с половинките. Всяка зодия има своите причини, които често се оказват крайъгълни камъни за връзката им.

Овен

Овенът е твърдоглав и обича да контролира. Невинаги понася директни удари заради гордостта си. Овенът ще ви каже в очите какво се случва с връзката ви без да изпитва разкаяние. Често Овните предпочитат просто да уведомят половинката си, след като вече са се отегчили от нея. Овенът обожава преследването. Тръпката от него разпалва страстта и интереса му. Когато този период приключи връзката ви с Овена има два изхода – или да продължи, в случай че Овенът е истински влюбен във вас, или да приключи, защото страстта и интересът му са стихнали.

Телец

Рядко Телецът ще бъде инициатор на раздялата. Дори във връзката да има проблеми, Телците предпочитат да се опитат да се справят с тях или да се правят, че не съществуват, отколкото да направят първата крачка към прекратяване на отношенията.

Въпреки това, ако все пак се стигне до решение за раздяла от страна на Телеца, то в повечето случаи би било заради разбито сърце, което вие сте му причинили. Телците са чувствителни и не понасят лъжа, изневяра, липса на демонстрация на любов. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Видов ден преди 5 години
До 4Защото сестра ти ходи със съпруга и и тя ще я смачка ли? Нали ти е известно че рано или късно тя трябваше да се изправи очи в очи срещу жена му. Да не се прави лудото ленче. Но иначе имаме претенции кой кога с кой е по семейно му. Мерзост безочлива.
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ти чака някоя козирога да и се обеснява. Пожелава му прав му път и го праща в килера. Така е пожелал. Стрелеца попътен вятър но обратен път няма повече към жената било какво било. Защо си мислят, че е възможно нещо да се промени, след като те са инициали раздялата. Скорпиона си е кух обича да наранява и си ближе раните. Рибата е подмолна, като водолей.
14
0
 
0
 
! Отговори
Лалко Моленкин преди 5 години
Жената не мога да я остава, защото още като се правих на Казанова пред нея ми каза:"мен никой мъж не ме оставя, оставиш ли ме се обричаш на безлюбовие и суша до края на дните си." безпаричие и криза.. тежка финансова криза". Още съм с нея, но много често ме няма, защото съм в командировка.Мойта ненаситен душа Казанова ми изигра лоша шега. Понеже съм голям"тарикат" Оказах се "тарикат на миши кожички". И аз съм послушен, но Казанова.
13
8
 
2
 
! Отговори
Alpha преди 5 години
Мъжът по природа е полигамен. Направил стм и си гледам дете, но да се оженя в тези времена - никога. Модерният, уж, женен мъж е като скопен бик - тих, мил и безопасен, във всяко едно отношение. Проста феминистките, като поостареят, гледат да хванат льольото и да го впрегнат. Жал ми е за такива. Пропилени животи.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИмеТи явно си мъж с голям опит :)Как ли ще зарежеш обаче кокосов орех? Или много, ама много люта чушка?
11
1
 
4
 
! Отговори
Име преди 5 години
според мен това не важи от зодиите, а от вида на плода. всеки зарязва различния плод различно. ето например да зарежеш портокалова половинка няма как да се съобразиш със семките вътре, но да зарежеш авокадова половинка ще трябва да се насочиш към средата и да се съобразиш с ядката в средата, което не значи, че орехите можеш така просто да зарежеш! за тех си требва чук, или за по-културните - "нускнакер". за повече подробности пишете ми на e-mail-a. валиден е... :-)))
10
0
 
10
 
! Отговори
Помислете и за мъжа преди 5 години
Качете един материал на тема как жените от всяка зодия изоставят приятеля или съпруга си. Та човек да е подготвен психологически, след като знае с момиче от коя зодия е започнал да излиза.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СтрелецЪЛогично е не ти на нея, а изоставената от теб жена да ти тегли майна наум или на глас, според възпитанието си.
8
1
 
4
 
! Отговори
СтрелецЪ преди 5 години
усмихваме се, тегля и една майна на ум ... и продължавам
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
подвеждащите "новини"
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Запетайката след зодии я махнете, неграмотници!
5
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дългосрочното обвързване си е гадна работа особенно за млад сексуално активен човек под 40г. В днешно време хората си омръзват бързо. Любовта трае най много 1-2 години. Секса с един и същ човек омръзва и той след време.Напълно ги разбирам ония араби дето имат по 10 жени и винаги търсят някоя нова и млада. Това е най добрия вариант за този който може да си го позволи.
4
4
 
9
 
! Отговори
Продължението преди 5 години
Момичето най-после го прежали или може би се усети, че се унижава, като го търси постоянно и престана да му се обажда.И какво мислите, че се случи?Рибокът я потърси, за да иска обяснение защо е престанала да му звъни редовно!Но тя вече се беше вразумила и го разкара.Според мен, той беше решил, че тя му е в кърпа вързана и ще го търпи да си развява байрака, докато не му омръзне да ергенува. Нея обаче това явно не я устройваше.
3
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха ха ха, разсмяхте ме!Още коментираме един Рибок. Беше гадже на колежка повече от една година. Неговата майка я хареса и, защото той вече беше на 29 г., започна да му говори да се оженят. Рибокът обаче явно искаше да си поергенува още. Постепенно разреди излизанията си с нея, без да говори за скъсване. Наистина се държеше "хлъзгаво". Тя му се обаждаше редовно, защото го харесваше. Той често пъти намираше уж сериозна причини да не се видят, но от дъжд на вятър имаха любовно рандеву. Продължение
2
2
 
9
 
! Отговори
За един Водолей преди 5 години
Представял се за влюбен и се възползвал от момичето, докато родителите й били в чужбина. Хранел се при нея, взимал дребни заеми под предлог, че е затруднен и не ги връщал, а тя мълчала, защото той заявил сериозни намерения. Когато родители й се завърнали, още на първото излизане се държал с нея много грубо и обидно, без тя да е дала повод. Обидила се. После му се обадила да иска обяснения, а той "Връзката ни досега носеше радост, но вече не носи. Няма смисъл да продължаваме." И затворил телефона
1
3
 
11
 
! Отговори
Нищо подобно преди 5 години
Имах възможност да наблюдавам как две мои бивши съученички и една приятелка бяха изоставени от момчета Везни. Тези "мъже" престават да търсят момичето, крият се и ако тя го потърси, ще смотолеви нещо, от рода на "Аз ти губя времето, още не ми е време за обвързване." Единият пък, след като си прекарали весело, изпращайки я, докато чакали на светофар, казал "Ти приемаш връзката ни сериозно, а аз никак сериозно не я приемам. Да я прекратим". Обърнал се и си тръгнал. За нея - гръм от ясно небе!