Зодии в страстта: Кои са топ вълшебниците?

Първенците от знаците, които знаят как се поддържа връзка
8 окт 2018 21:00, Ивета Иванова
2
Зодии в страстта: Кои са топ вълшебниците?
Снимка: Pexels
Страстта е много важен компонент, особено в продължителните връзки. Това означава, че партньорът не ви е омръзнал, времето, прекарано с него е вълнуващо и все още ви кара да се чувствате прекрасно.
 
Ето кои са най-страстните зодии, които знаят как да подържат връзката страстна и вълшебна.
 
Везни
 
Един от най-любящите и нежни знаци. Везните не се страхуват да поставят партньора на пиедестал и да заявят любовта си пред целия свят. В романтичните връзки везните в началото го карат полека, но когато се убедят, че са влюбени - така повишават темпото и показват колко страстни могат да са. Все едно са в еуфория. Дават всичко за човек, който се грижи за тях.
 
Риби
 
Имат невероятни фантазии и голямо въображение. Може да не са най-чувствените любовници, но са много страстни във връзките и най-важното - не са егоисти. Посвещават се на партньора, цялото им внимание е насочено към него. Правят всичко, за да докажат, че за тях това е най-красивият и фантастичен човек. Раздават се и правят романтични изненади.
 
Лъв
 
Лъвовете са познати с това, че обичат те да са звездите и да са под светлините на прожекторите. Когато обаче се влюбят истински, те карат партньора да се чувства като кралска особа. Превръщат го в център на внимание, хвалят го, показват на другите какъв прекрасен човек е. С лъвовете никога не е скучно, измислят вълнуващи начини за прекарване на времето и ви обсипват с внимание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
До Християни преди 5 години
С пълна СИЛА важи написаното: ..и да не би, като подигаш очи към небето, и видиш слънцето и луната, звездите и цялото небесно множество, да се МАМИШ, та да им се кланяш и да служиш на тях, които Господ твоят Бог разпредели на всичките народи под цялото небе... пише го къде? но християните не четат.. четат си хороскопа! :( !