Те са спонтанни, те са... Зодиите, готови за брак

За 4 зодии бракът може да започне и като рискована прищявка
21 окт 2018 23:00, Теодора Драгоева
12
Те са спонтанни, те са... Зодиите, готови за брак
Снимка: pexels.com

Споделената любов е нещо красиво, но сключването на прибързан брак може да бъде и голяма житейска грешка, която да ви донесе много главоболия. Дори и да изглежда, че сте срещнали перфектния партньор, по-разумно е да изчакате със сватбата, докато не го опознаете по-добре.

Има някои зодиакални знаци, които обаче са склонни да се втурнат към олтара доста импулсивно, поемайки риска на безнадеждната романтика.

Ето и кои са 4-те зодии, чиито бракове може да започнат като забавна и рискована прищявка – нещо, което е доста модерно при знаменитостите:

1. Овен

Представителите на зодия Овен са импулсивни по природа и са склонни да сключат бърз брак, именно заради този аспект на своя характер. Тези хора не вярват чак толкова много във вълшебната любов и не са заслепени от романтични приказки, а основното при тях е, че живеят в настоящето – тоест те не се замислят какви усложнения в бъдеще може да им донесе сватбата с неподходящия човек. Те са смели и са готови да рискуват тук и сега, пък да става каквото ще.

2. Близнаци

Близнаците често са готови да се втурнат към олтара с човек, когото познават отскоро, като не се притесняват от факта, че бракът означава освен любов и сериозен ангажимент. Хората от този зодиакален знак са най-ориентирани към партньорството и все си търсят „дружка“ в житейски план. Те обичат да прекарват времето си със своята половинка и подобно на Овена, живеят, за да се наслаждават на момента. Именно затова бракът им изглежда добра идея, пък ако нещата не се получат, са готови да си понесат последствията.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: бракастрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
Кети Литчева преди 5 години
Хората се женят кое вие странно?И моята приятелка преди осем месеца направи, това. Пак след поредно разочерование от предишна връзка с друг мъж. Нещата излязоха извън контрол от изневери. Вдигна му слушалката и му каза в прав текст: "неми се обаждай повече." След два месеца тя вече си стъпила на краката след агонията с него. Запозна се с друг мъж и развитието на връзката им отиде в посока сключване на граждански брак. Не разбирам, кое вие чудно и кое вие чуждо.
9
5
 
4
 
! Отговори
Чичото на Григор преди 5 години
Не обръщайте внимание на момчето! Тейко му го изнасили на 6 годишна възраст и оттогава не е много добре с главата. Сутрин излиза, обикаля градинките и закусва с кучешки фeкaлии.Даваме му хапчета, но няма особена полза.
8
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слава на Бога че поне ми е жива и здрава. И се чувства прекрасно след брака сиМадин ти да не би да си топил пaтoкa?
7
2
 
8
 
! Отговори
Григор Мадин преди 5 години
Обичам моята позната. Преди не виждах онзи блясък в очите и. Не се усмихваше, угрижена сърдита. Сега грее от щастие! Тя е с нейната половинка. Което ме навежда на мисълта че той много зле се държал с нея за да обезличи усмивката от лицето и. Да и е тежко трудно. И да и кърви сърцето. За да я унищожи като жена! Играл си е с нейните чувства. Прецакал и е сърцето. Слава на Бога че поне ми е жива и здрава. И се чувства прекрасно след брака си.
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има хора в целия си съзнателен живот не изпитват подобни чувства! Възможно е след първия път..., втория никога да не ти се случи повече. Защото ще си наказан така, че докато не познаеш самотата няма да разбереш какво е любовта. За да се научиш да я си я пазиш когато я има и да бъдеш напълно отдаден на нея. Дотогава в студ ще дерзаеш и ще се чудиш как да си я върнеш. Когато е твърде късно ще си изпратиш за дяволъка. Той има много висока цена.
5
0
 
5
 
! Отговори
До Григор Мадин преди 5 години
Стига разсъждавал! От тази тема на всеки ще се СПУКА МОЗЪКА.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От както свят светува се знае един мъж, когато обича със сърцето си истински не изневерява!Ходи и докажи на жената, че не е така!Губиш доверие! Без доверие няма отношения хората по между си става в един момент напълно непознати. Докато се усетиш минало година две а за това време много неща се случват. Жената се омъжва нормално е да имат деца и живота си тече. А при теб мъка и очакване в доброто старо време. Когато си се докарал до там ще си изпратиш докато се поучиш. Не гони любовта!
3
5
 
5
 
! Отговори
Григор Мадин преди 5 години
Не разбирам! Обичаш една жена, но умишлено се караш с нея. Отиваш най-безцеремонно с духа и очакваш "шампанско и сълзи". Жената страда повече отколкото един птичи мъжки мозък може да побере. И понеже жената е умна по природа избира най-доброто за себе си. Да е спокойна в прегръдките на нормален мъж. Не да ламти за и още.,и още жени. Когато онзи мъж е със съзнание на девствена и не докоснат мома. Жената се влюбва в мига и приема неговото предложение за брак. А не презадоволен *** мъж.
2
2
 
9
 
! Отговори
Григор Мадин преди 5 години
Мойта позната така се омъжи. Скоро. Един и лази по нервите лази, лази. Изневери и даде му втори шанс той пак и изневери тя много тежко го преживя втория път. Видя че нищо не става от него само инат и магарешки бодли. Запозна се с друг мъж малко след него той и предложи брак и се омъжи. Сега си живее живота и предишния не и е в живота. Когато някой мъж реши че ще направи щастлива една жена го прави. Но когато в 99 от случаите са само претенции,ядове изневери и болка безсмислено е.
1
1
 
6
 
! Отговори
бърдак бг преди 5 години
от месец на месец спонтанни сватби,задминахте арабите,индийците,китайците,американците,българи бсп харем,не сте добре