Мистерия, мистерия.. Рак, Риби и кои още други?

Трудно е да разбереш какво се върти в главата им!
23 окт 2018 20:27, Ивета Иванова
1
Мистерия, мистерия.. Рак, Риби и кои още други?
Снимка: Pexels

Трудно е да опознаеш добре някои хора и да разбереш какво се върти в главата им. Някои не обичат да споделят и предпочитат да запазят личните неща за себе си и за най-близките. А и се разкриват напълно в момента, в който преценят, че си струва. Ето кои са най-загадъчните зодии. 

Водолей
 
Често стоят в стаята и само наблюдават, без да казват много. Но следят всичко, което се случва и го запомнят. Проучват, планират, хитруват - никога не знаете какво точно мислят в даден момент. Потайни са, понякога коварни и определено - най-мистериозните знаци.
 
Риби
 
Рибите не обичат да говорят много и не си падат по празните приказки. Те остават неразбрани и загадъчни, дори в моменти, в които всеки друг от присъстващите споделя тайните си, желанията си, съмненията си. Тези знаци имат мнение и са убедени в него, но това не означава, че ще го обсъждат с всички. Това може да влуди другите, но Рибите така се пазят.
 
Рак
 
Тези зодии са нетърпеливи и мислят, че си губят времето, ако започнат да говорят много или да се преструват, че им е интересно да обсъждат дадена тема. Нямат намерение да доказват нищо на никого, пазят своите брилянтни идеи за себе си и се разбира какви са били те, чак когато ги осъществят. Другите зодии умират от любопитство, когато до тях има някой Рак.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто са малко по-интелигентни