Дървото ви според келтската астрология (1 част)

Тя е базирана на 13 знака. Вижте което точно е вашето!
31 окт 2018 22:30, Иванка Гъркова
7
Дървото ви според келтската астрология (1 част)
Снимка: pexels.com

Келтите са древен народ със множество традиции и обичаи. В миналото племената, които са поставяли на почит природата, измислили свой начин, по който да определят характера на един човек според неговата дата на раждане. За целта създали специален календар, разделен на 13 знака, отразяващи циклите на Луната.

За келтите дърветата са живи същества, които притежават мъдрост и магическа сила. Те вярват, че Вселената се свързва с формата на дървото - корените са дълбоко в земята, а клоните се извисяват към небето.

Вижте кое е вашето според рождената ви дата: 

Бреза - Победители (от 24 декември до 20 януари)

През този времеви период протича зимата, а тя е мрачен сезон. Затова хората, родени между декември и януари, винаги търсят светлината. Подобно на брезата, те са жилави и "гъвкави" по отношение на всяка една ситуация.

Изключително мотивирани, хладнокръвни и упорити, тези хора са родени за победители и често заемат ръководни позиции. Знаците, с които се съвместяват най-лесно, са Върба и Лоза.

Офика - Мислители (от 21 януари - 17 февруари)

Името на това дърво звучи доста философско и хората, родени през този период, са истински мислители и визионери. Те определено се отличават от тъплата със своя бистър ум и възгледи за живота. Тихи, наблюдателни и креативни, тези хора имат желание постоянно да се усъвършенстват. Пригодяват се към всяка една ситуация и имат силно влияние над околните. Свързват се най-добре с Бръшлян и глог.

Вижте за останалите в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако си от другарите всякаква шума става демек шумкар
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако си сърбин ясно Върба ((