Кои зодии имат склонността да се отказват лесно?

Мечтаете да сте по-дръзки, да умеете да печелите, но...
5
Кои зодии имат склонността да се отказват лесно?
Снимка: istock

Постоянно мечтаете да сте по-дръзки, да умеете да печелите, да не се спирате пред нищо в преследването на успехите. Възхищавате се на хора около вас, които знаят как да преследват целите си. Опитвате се да попиете от техния опит. Добре осъзнавате какво могат те и какво ви спира вас. Но колкото и да се опитвате да сте като тях, вие просто по природа се отказвате лесно. Въпреки че знаете какво трябва да промените в себе си ви е трудно.

До голяма степен зодията ви е намесена в това. Някои зодиакални знаци са много по-склонни да се отказват лесно за разлика от други. Изправяте се пред трудностите, но нямате сили да се борите докрай. Песимистични сте, страх ви е от провала. Това понякога ви кара даже да не опитвате.

Накрая сте разочаровани, дори сте ядосани на себе си, че нямате смелостта да действате със замах.

Кои зодии имат склонността да се отказват лесно и да не се борят докрай?

Риби

Рибите се отказват, защото са прекалено чувствителни и песимистични. Те постоянно се чудят дали си струва да продължат, като така или иначе нещата няма да се случат. Рибите се отказват дори когато започнат свой собствен проект. Могат да го зарежат по средата, ако видят, че резултатите няма да ги удовлетворят. Те мечтаят работата им да бъде оценена.

Ако няма да са възхитителни в очите на другите, предпочитат да се откажат, докато е време. Така съхраняват егото и крехката си чувствителност. Или поне си мислят, че се съхраняват, защото след това дълго страдат заради неосъществените успехи. Отново се вглеждат в другите. Казват си, че следващия път ще постъпят като някой свой кумир, но това така и не се случва.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
до Михаела преди 5 години
липсваше ми очарователната ти и секси усмивка...
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това е гадно
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само 5 зодии ли? А сега ги омешайте с Марс, Нептун и Плутон, акцеденти, десиденти, по Григорианския календар, по Келтския, по Месопотамския, и им разкажете играта.
1
9
 
5
 
! Отговори
Селена преди 5 години
Зодия риби имат най-висок процент самоубийци.