3 ерогенни зони, които подценяваме... а не трябва!

Кои са те и защо ги пренебрегваме? Вижте!
19 ное 2018 23:00, Ивета Иванова
7
3 ерогенни зони, които подценяваме... а не трябва!
Снимка: Pexels

Устните, половите органи, вътрешната страна на бедрата, гърдите - това са все известни ерогенни зони, за които всеки знае. Има обаче някои, които не са толкова популярни, но са ключови за доставянето на истинско удоволствие, пишат от Health.com. Ето и кои са те, според д-р Шери Рос, акушер-гинеколог. 

Зад ухото
 
Нежното хапане около ухото е задължителна част от любовната игра. Д-р Рос посочва, че не бива да пренебрегвате и задната част на ухото, не само предната. Там кожата е изключително тънка, тоест и много чувствителна и хапането там може да побърка партньора. А това скрито и малко място остава незабелязано.
 
Задната част на шията
 
Шията също е много чувствително място и много хора обичат да ги целуват на това място. Знае се, че смучките възбуждат много. Но повечето хора се ограничават само до предната част. Задната част на врата е също толкова чувствителна. Дори само с прокарване на пръсти там, ще накарате партньора да изпита огромна наслада. А ако и го целувате страстно там и стигате до гърба, ще го възбудите максимално.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: сексерогенни зони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
8
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
...не забравяйте и кило брашно и бръснарски каиш за по лесно откриване на ерогенните зони,
4
1
 
7
 
! Отговори
чукачев преди 5 години
езикт ми погалва всички ерогенни зони на партньорката и тя свършва още преди да е започнало блъскането
3
0
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
Ти па с жълтици всеки може *** да развързва. Кабрио лятото - и по светофарите сами се мятат като мрени
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато й дал жълтици, невестата вързала гащите си на обикновен "ключ", който се развързва с едно подръпване :)То пък голямо богатство, една cлива миризливка!
1
0
 
24
 
! Отговори
Вече се писа тук преди 5 години
неведнъж - основната ерогенна зона и на мъжете, и на жените са очите и по-точно - очите в момента, в който отправят поглед към портфейла (портмонето) и банковите сметки на гаджето.Днес пък научихме от един друг сайт, че така е било и в старо време. Писаха за съхранени от потомците *** на младоженка, която ги пристягала с такива възли, че женихът не успял да ги развърже цели две нощи. Когато й дал жълтици, невестата вързала гащите си на обикновен "ключ", който се развързва с едно подръпване :)