3 знаци, за които декември ще бъде вълшебен

Дори да е студен, за много хора той е най-магичният
1 дек 2018 22:15, Ивета Иванова
6
3 знаци, за които декември ще бъде вълшебен
Снимка: pexels

Декември е последният месец от годината, и дори да е студен, за много хора той е най-вълшебният и магичният.

Тогава са най-светлите християнски празници, навсякъде е украсено с елхи, играчки, звезди, лампички, снежинки, коледното настроение заразява. А и отделяме повече време за близките и се радваме на подаръците, които получаваме.  

Лъв
 
Лъвовете ще са много ентусиазирани, сякаш ще владеят не само нашата планета, а целия космос. Ще имат много късмет в работата и вероятно ще започнат нови проекти, които ще са доста успешни. Никой няма да може да загаси пламъка, който гори у тези знаци - толкова ще са вдъхновени, решителни, нахъсани. И нищо няма да стои на пътя им, ще побеждават винаги. Очакват ги романтични изненади, приключения. Ще се чувстват като благословени, сякаш получават всичко, което искат.
 
Стрелец
 
Стрелците ще имат много поводи за празнуване - рожден ден, Коледа и Нова година, така че определено няма да им е скучно. Ще си изкарат невероятно и ще запомнят месеца с много веселби и купони. Ще им се струва, че започват нов етап от живота си и наистина ще е така. Ще са много чаровни и обаятелни през месеца и ще печелят симпатии. Юпитер ще им донесе голям късмет и ще постигат всичко замислено. Другата година им се очертават доста пътувания и радостни мигове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
един ЗНАК, два ЗНАКА, три ЗНАКА....няколко ЗНАКА..................много ЗНАЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
3 знака, знаКА, ЗНАКА!Научете го този български, бе, да му се не види!
2
2
 
4
 
! Отговори
Протестър преди 5 години
А Бойко ще падне от власт до Коледа,предсказа Босия.......
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и всеки който уважава своят е със своята си след него всеки който уважава себе си да напълни хубаво торбата да сложи кока-кола на дъното отгоре вас ли ти баницата вафли Русе руло руло шоколади да се усмихне да води Всички братовчедки