11-годишен – танцуваща драг кралица в бар?

Дезмънт скандализира някои от медиите отвъд океана
19 дек 2018 22:15, Нели Христова
68

Снимка: Instagram

Посетителите на нощния гей клуб 3 Dollar Bill останали шокирани, когато на сцената пред тях излязло да танцува... момченце. Облечено като Гуен Стефани, то "се кълчело по сексуален начин" и "взимало пари от останалите мъже".

Потресените "праведни" веднага си тръгнали потресени и погнусени от видяното. Поне това е историята, която съобщава The Daily Wire.

От медията твърдят, че имат специално видео, на което се вижда всичко "но избират да не го пуснат". Истината е, че клип от въпросната вечер има и то в профила на въпросното дете.

Той се казва Дезмънт Наполес и обича да се облича в драг. Сценичното му име е "Дезмънт е невероятен"!

Не е травестит, а драг кралица, разликата между които е неясна на много хора.

Събитието дори не е тайна за никого, въпреки че много хора остават коментари за съмнителната политика на заведението, която забранява телефоните. Всъщност, това е практика на много заведения, които не искат да навличат проблеми на своите посетители.

Спорно е до колко 11-годишното дете наистина трябва да е на сцената на нощен клуб, но в Америка Дезмънт, който има 108 хил. последователи в Instagram, е звезда.

Дори драг легендата Ру Пол заяви, че момчето е бъдещето на драг кралиците, а историята му е вдъхновяваща за всеки, който не се срамува от това, което е.

Дезмънт става популярен още през 2014 г., когато е едва на 7. Тогава участва в първото си музикално видео. През 2015 г. е нает отново, за да танцува в друг клип и от този момент нататък, той се превръща в ЛГБТ активист, който не за пръв път танцува в бар. Всъщност, алтерегото на детето - Дезмънт е невероятен често има участия по барове и най-вече на събития като NYC Pride и RuPaul's DragCon.

Критиките към семейството му обаче няма как да бъдат пренебрегнати. Той е на такава крехка възраст, а вече е под силната светлина на прожекторите и родителите му по никакъв начин не искат да го предпазят от нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
18
 
! Отговори
Аспарух преди 5 години
Това е само върът на айсберга на морала на демократчетата!!!Истината е,че такива ,като "флантропа" Сорос,се опитват да пръвърнат нациите в една сива маса,без корени,без морал и без мозък!!!
35
3
 
20
 
! Отговори
некъфф преди 5 години
Това всичко е цирк на родителите ...На тази възраст той не знае пикае ли му се ... ли му се та ще иска да се облича като жена ....ако го удари пубертета да можеда го хакнат хормоните ...но порано ...не....това си е родителска изгъзица..
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 38На тази възраст харесват лесно новите неща и едно дете лесно може да хареса това да се превръща в другия пол. Все пак като се направ на момиче и всеки му обръща специално внимание.
33
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момчето има фенове. Почнало е да печели пари а вишите деца непечелят.
32
2
 
33
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Грозна и жалка картинка! Нямам думи за това извращение!
31
4
 
17
 
! Отговори
До 37 преди 5 години
Не лъжи! Истанбулската конвенция въвежда обучение за "нестереотипните" джендърни роли, тоест *** обучение в училища и детски градини. За да разберете какво представлява то, потърсете с Гугъл "Gender Neutral Preschools in Sweden", " Raised without a Gender", " Кога децата да научават за джендъра". В общи линии се поощряват същите глупости.
30
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не детето е виновно, родителите са за убиване! Едно дете на 7 години няма как да иска да се прави на нещо от друг пол или да се предлага на педофили за пари. Всичко това му е натрапено от ненормалните родители. Детската психика е крехка и детето се старае да угоди на родителите и да оправдае техните очаквания, съответно на това му е посочен начин на поведение и то го следва, смятайки, че така родителите ще са доволни от него и ще го обичат. Изключително грозен начин да манипулираш и използваш!!!
29
7
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ИМА ДЕЦА КОИТО СЕ ОБЛИЧАТ КАТО ЖЕНИ И ТАКА ГО ЧУВСТВАТ НО НЕ И ТОВА!! НА ТОВА СИ МУ ЛИЧИ, ЧЕ ГО КАРАТ НАСИЛА ПРЕКРАСВИТЕ МУ АЛЧНИ ХЕТЕРО РОДИТЕЛИ!!ТОЧНО ТОВА НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРАВИ ПУБЛИЧНИ ИЗЯВИ ПРЕОБЛЕЧЕНО КАТО ЖЕНА!!!!ГЛАВНИЯ ПРОБЛЕМ СА РОДИТЕЛИТЕ КОИТО ЕКСПЛАТИРАТ ДЕТЕТО И АКО ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ БЕШЕ ПРИЕТА ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ!!!ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА СА АНТИХРИСТИТЕ ВЪРШЕЩИ ВСЯКАКВИ ЗВЕРСТВА ЗА ПАРИ !!! ТОЧНО КАТО РОДИТЕЛИТЕ НА ТОВА ДЕТЕ!
28
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Педофилията си е педофилия
27
3
 
14
 
! Отговори
Berba преди 5 години
От 7 се мисли за жена??!??
26
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понякога за пари,хората са принудени да правят неща,които никога при нормални условия на живот не биха направили.Света стана кръвожаден и пошъл по принуда.Когато в България имаше нямаше банди и мутри,а имаше работа,заводи,предприятия и добре платена работа,нямаше толкова хора да продават телата си,за да оцелеят,както е сега.При социализма държавата беше рай.На децата беше забранено да са навън след 21 часа без родители,забранено бе да пият,пушат,а за наркотици бяхме само слушали и гледали филми
25
7
 
19
 
! Отговори
БОЛЕСТ преди 5 години
Това е болест, която се лекува с куршум. Водиш го в планината и там го "лекуваш" без никакво съжаление! Такава гнус и зараза не бива да живеят!
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе пич,в Анадола тоалетни няма!Има нужници,дерета,храсти и кирпичени дувари!
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Османската ястребица е кандидатствала 8 пъти за драг кралица на тоалетните в анадола, но е отхвърляна всеки път заради силната миризма на овча лой.
22
0
 
40
 
! Отговори
Гост+ преди 5 години
"Не е травестит, а драг кралица, разликата между които е неясна на много хора." - не искаме да си я изясняваме. Джендъризмът върви ръка за ръка с "разврата" и е едно от мощните оръжия на насилствения Глобализъм за борба с морала, патриотизма, националността, държавността и Историята. Та какво друго може да е откриването на третополови тоалетни в училищата, ако не насърчаване на педофилията.
21
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълна простотия.Тези даже имат един куп 10 годишни трансджендъри. Ужас.
20
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да отнемат детето от родителите а тях в някой южноафрикански затвор,да видят какво е истинско наказание
19
14
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ВИЖТЕ ДОБРЕ ДО-КАКВО ВОДИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА АЛЧНОСТ!!НЕ Е ДЕТЕТО ВИНОВНО А РОДИТЕЛИТЕ МУ КОИТО СЕ ВОДЯТ ХЕТЕРО ДВОЙКА АНТИХРИСТИ!!!ЗАВЕДЕНО В НОЩЕН КЛУБ ДА ТАНЦУВА НА СТАРИ ЧИЧКОВИ ЗА ПАРИ !! Е ТО ЛИ Е ВИНОВНО ИЛИ РОДИТЕЛИТЕ МУ КОМУНИСТИ АНТИХРИСТИ ЗА ПАРИ ГОТОВИ НА ВСИЧКО!!!ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА СИ ИМА ИМЕ И ТО Е АТЕИСТИЧНА АЛЧНОСТ ЗА ПАРИ И ДЕЦАТА СИ ПРОДАВАТ!
18
2
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До Анонимен 3НИЩО НЕ СИ РАЗБРАЛА !!! ТРАВЕ-СТИТА САМО СЕ ОБЛИЧА КАТО ЖЕНА НО МОЖЕ ДА Е С МЪЖКИ МАНИЕРИ!ХОМО КРАЛИЦАТА Е НЕ СЕМО ОБЛИЧАНЕ КАТО ЖЕНА НО И С МАНИЕРИ НА ЖЕНА!!А ТРАНСЕКСУАЛНИЯ Е ВЕЧЕ СЪС СМЯНА НА ПОЛА!
17
1
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
НАЙ-ГРОЗНОТО Е, ЧЕ ТОЧНО ТОВА НЯМА ТАКИВА НАКЛОННОСТИ!!РОДИТЕЛИТЕ МУ СА АЛЧНИ И ГО ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПАРИ ДА СЕ СНИМА И ДА УЧАСТВА ВЪВ НОМЕРА ! МАЙКА МУ Е НАРКОМАНКА А БАЩА МУ Е ХОМО КРАЛИЦА!СОЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ БЛЕЯТ ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ!