11-годишен – танцуваща драг кралица в бар?

Дезмънт скандализира някои от медиите отвъд океана
19 дек 2018 22:15, Нели Христова
68

Снимка: Instagram

Посетителите на нощния гей клуб 3 Dollar Bill останали шокирани, когато на сцената пред тях излязло да танцува... момченце. Облечено като Гуен Стефани, то "се кълчело по сексуален начин" и "взимало пари от останалите мъже".

Потресените "праведни" веднага си тръгнали потресени и погнусени от видяното. Поне това е историята, която съобщава The Daily Wire.

От медията твърдят, че имат специално видео, на което се вижда всичко "но избират да не го пуснат". Истината е, че клип от въпросната вечер има и то в профила на въпросното дете.

Той се казва Дезмънт Наполес и обича да се облича в драг. Сценичното му име е "Дезмънт е невероятен"!

Не е травестит, а драг кралица, разликата между които е неясна на много хора.

Събитието дори не е тайна за никого, въпреки че много хора остават коментари за съмнителната политика на заведението, която забранява телефоните. Всъщност, това е практика на много заведения, които не искат да навличат проблеми на своите посетители.

Спорно е до колко 11-годишното дете наистина трябва да е на сцената на нощен клуб, но в Америка Дезмънт, който има 108 хил. последователи в Instagram, е звезда.

Дори драг легендата Ру Пол заяви, че момчето е бъдещето на драг кралиците, а историята му е вдъхновяваща за всеки, който не се срамува от това, което е.

Дезмънт става популярен още през 2014 г., когато е едва на 7. Тогава участва в първото си музикално видео. През 2015 г. е нает отново, за да танцува в друг клип и от този момент нататък, той се превръща в ЛГБТ активист, който не за пръв път танцува в бар. Всъщност, алтерегото на детето - Дезмънт е невероятен често има участия по барове и най-вече на събития като NYC Pride и RuPaul's DragCon.

Критиките към семейството му обаче няма как да бъдат пренебрегнати. Той е на такава крехка възраст, а вече е под силната светлина на прожекторите и родителите му по никакъв начин не искат да го предпазят от нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЕТО ТОВА СА РУСКИТЕ ЦЕННОСТИ : ПРОДАЙ ДЕТЕТО СИ СЕКСУАЛНО ЗА ПАРИ!!! МОРАЛ 0
55
3
 
1
 
! Отговори
да ама не преди 5 години
Е това са запад-налите ценности,затуй са срещу Русия
54
1
 
1
 
! Отговори
А преди 5 години
Какво нещо е,когато ти изгори бушона
53
1
 
1
 
! Отговори
ѝ преди 5 години
Аз не разбрах защо му дават пари. Със същия успех мога да облека кучето си като Гуен Стефани и да го пусна да се мотае от мъж на мъж за някой долар. Те ще бъдат въодушевени със сигурност.
52
1
 
11
 
! Отговори
Въпрос? преди 5 години
Къде са социалните и защо не отнемат детето от откачените му родители?! Или може би чакат някой чичка да го изнасили докато траят тези извратени шоу програми, в които участва?
51
1
 
17
 
! Отговори
До nina преди 5 години
Според теб нормално ли е 11-годишно дете да се облича в женски дрехи и да се кълчоти в гей бар?
50
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Посетителите на нощния гей клуб 3 Dollar Bill останали шокирани, когато на сцената пред тях излязло да танцува... момченце. Облечено като Гуен Стефани, то "се кълчело по сексуален начин" и "взимало пари от останалите мъже".Потресените "праведни" веднага си тръгнали потресени и погнусени от видяното. Естествено че всеки нормален би се изнесъл при гледка на дете ,това си е чиста ***./до/филия . Преди време в нета се разпространяваше видео от франция търси талант с малко момиче което танцува на пилон
49
4
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЕДНА ПРОДАВАШЕ 8-ГОДИШНОТО СИ МОМЧЕ НА ЧИЧКОВЦИ В ИНТЕРНЕТ ДА СПЯТ С НЕГО!!! СЪЩАТА Е КАТО РОДИТЕЛИТЕ НА ТОВА!АТЕИЗЪМ АЛА РУСИЯ!!! РУСКИ ЦЕННОСТИ!!!
48
0
 
6
 
! Отговори
Истината преди 5 години
*** отвъд океана и европата отиват в Тайланд за с.кс туризъм. Повечето от които са държавни служители и са п.дофили. Пишете в гугъла ,,Тайланд с.кс туризъм"
47
7
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До Анонимен 45ТОЧНО ТАКА Е! РУСКИ ЦЕННОСТИ НЯМА!!! ТАМ Е УБИЙ БРАТ СИ ЗА ДА МУ ВЗЕМЕШ КЪЩАТА И ЗЕМЯТА ! ТОВА СА РУСКИТЕ ЦЕННОСТИ НА АНТИХРИЗЪМ И БЕЗСКРУПУЛНОСТ!!!РОДИТЕЛИТЕ НА ТОВА ДЕТЕ СА БЕТЕР РУСНАЦИТЕ КОИТО ХВЪРЛЯТ ДЕЦАТА СИ ПРЕД ТАНКОВЕТЕ В ДОНБАС И ЛУГАНСК А ТУК ПРОДАВАТ ДЕТЕТО СИ ЗА ПАРИ ДА ТАНЦУВА НА ЧИЧКОВЦИТЕ!!!
46
2
 
24
 
! Отговори
Хм... преди 5 години
Отврат! "Уаууу", "Йеееее", окуражителни подвиквания и свирукане... И за какво? Че се кълчи някакво мършаво 11-годишно момченце пред откачени гейове. И му дават пари, моля ви се! Явно този "танц" ги възбужда ли, какво ли? Много съм отчаян и притеснен за човешката еволюция, гледайки този клип, предизвикващ в мен позиви за повръщане. Гейове, ***, драг кралици, драг ***... К,во става?! Човечеството има голям проблем, мнооооооого голям.
45
1
 
19
 
! Отговори
това е педофилия преди 5 години
Тези родители най-толерантно и демократично бих ги изпържил в олио!
44
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонимеН 39Де ги видя тез Руски ценности?!? Какво общо? Произход ли? Местоонитание ли? Що ли?....Нерде Ямбол, нерде Стамул....
43
1
 
8
 
! Отговори
nina преди 5 години
До БОЛЕСТТвоето дете така ли ще го излекуваш ако се окаже такова един ден?
42
1
 
15
 
! Отговори
123 преди 5 години
Ужас. Закривай.
41
3
 
3
 
! Отговори
До 41 преди 5 години
*болест
40
2
 
15
 
! Отговори
До 41 преди 5 години
Доколкото знам и сега си има социални служби, така че ИК нищо не защитава. Джендърството е болес според МКБ на СЗО.
39
0
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ДО 14 ГОДИНИ ДЕТЕТО СЕ ВЪЗПИТАВА САМО СЛЕД ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЧИТА ЗА УПУСНАТО!!!КАТО ПОСЕГНЕ КЪМ СУТИЕНА ТИ МУ КАЗВАШ , ЧЕ ЩЕ МУ СЕ СМЕЯТ В УЧИЛИЩЕ А НЕ МУ ПОДАВАШ И ЖАРТИЕРИТЕ И ЧОРАПОГАЩНИКА!!!ДЕЦАТА СА ТОЛКОВА ЛЕСНИ ЗА МАНУПУЛИРАНЕ!! ТИ НЕ МУ КАЗВАШ- НЕ - А ГО ЗАБАЛАМОСВАШ, ЧЕ УЖ СТАВА НЕГОВОТО АМА НЕ СТАВА :D !!! АБСОЛЮТНО ВИНОВНИ СА РОДИТЕЛИТЕ ТУК И ЗА ВИДА МУ И ЗА ТОВА, ЧЕ ГО ПРОДАВАТ ПО НОШНИТЕ КЛУБОВЕ ТУК!
38
13
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
РОДИТЕЛИТЕ НА ТОВА ДЕТЕ СА ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА РУСКИТЕ ЦЕННОСТИ ЗА ПАРИ И ДЕЦАТА СИ ПРОДАВАТ АТЕИСТИТЕ БЕЗ ГРАМ МОРАЛ СЪВЕСТ И СКРУПУЛИ!!!ТОВА ДЕТЕ НЕ Е ОТИШЛО САМО ДА ИМ ТАНЦУВА НА ПРЪЧОВЕТЕ В НОЩНИЯ КЛУБ ТО Е ЗАВЕДЕНО ТАМ!
37
5
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До До 37КОГО ЛЪЖЕШ ТИ ***!!! ТОВА ДЕТЕ НЕ Е ОТИШЛО САМО В ТОЗИ НОЩЕН КЛУБ ДА ИМ ТАНЦУВА НА СТАРИТЕ ПРЪЧОВЕ! РОДИТЕЛИТЕ МУ СА ГО ПРОДАЛИ ЗА ПАРИ !!!ТОЧНО ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ЗАЩИТАВА ОТ ТАКЪВ ВИД ПОСЕГАТЕЛСТВО НАД ДЕЦАТА!И ДА В УЧИЛИЩАТА ТРЯБВА ДА СЕ КАЗВА, ЧЕ Е НОРМАЛНО И ДА СИ ***!!!ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА СА АТЕИСТИТЕ АНТИХРИСТИ АЛЧНИ ЗА ПАРИ БЕЗ ГРАМ СКРУПУЛИ И МОРАЛ И СЪВЕСТ!!!