Едно от най-впечатляващите летища: Changi в Сингапур

Чакането на полет може да стане доста приятно
26 дек 2018 13:10, Ивета Иванова
13
Едно от най-впечатляващите летища: Changi в Сингапур
Снимка: Pixabay

 Много хора смятат, че да чакаш самолет на летището е най-стресиращата част от пътуването. Пълно е с хора, багажи, шумно е, често полетите имат закъснения, заблудени туристи не могат да се ориентират къде да отидат и т.н. Но да чакаш полет на летището в Сингапур - Singapore Changi Airport може да е доста приятно.

Там има киносалони, където може да гледате най-новите и известни филми безплатно. Пътниците имат възможността да се насладят и на голям басейн с дажакузи на покрива. Към него има и бар за освежаващи питиета.
 
Летището е пълно и с малки градинки, където виреят слънчогледи, орхидеи, кактуси, а покрай градинките има и езерца с рибки. Имате чувството, че сякаш сте попаднали в райската градина.
 
За децата и любителите на игрите пък е направена 5-етажна плейграунд зала, има и впечатляващи пързалки - за деца и за възрастни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
32
 
! Отговори
Инженер преди 5 години
С толкова екстри, само да не се заиграе някой преклаено много и да си изпусне полета ;)
7
3
 
31
 
! Отговори
дядо Боре преди 5 години
Компанията дето оперира от това летище Сингапур еърлайн предлага главно междуконтитентални полети, например за Австралия. И затова трябва да осигурява екстри за дългите часове престой. В самолетите си например предлага и кабини като миниапартаменти. Даже между два едностайни може да махне стента и да стане една спалня. Идеално да пътуваш с нового гадже, секс във въздуха, обслужван от стюардеса. Само че цената за кефэа е примерно 10 хил евра на човек.
6
5
 
32
 
! Отговори
Румен Петков преди 5 години
Я какви хубави фонтани.Таман човек да се облекчи по малка нужда в тях.
5
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашето летище е с последен мосел радари, като не си в час, не се обаждай.
4
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да Шереметиево е една от най-големите дупки в цял свят. Може би само американските летища са по-зле организирани от руските. Пълна пародия САЩ и Русия.
3
6
 
32
 
! Отговори
татул преди 5 години
Да Шереметиево е класика.Спрамо негоние сме салонна гаричка.Наш'то е правено пробен вариянт,да се ръководи отмилиционер.Глупаво е да се дава наконцесия.1млд и се прави летище съссъвременни радари,щото тия все стро-шени.
2
6
 
34
 
! Отговори
Маумен русофиль преди 5 години
На шереметиево е по-убуу.
1
3
 
40
 
! Отговори
тонката преди 5 години
Дали са го дали на концесия, гербавата държава е лош собственик