Кое е най-сладкото нещо във всяка една зодия?

За всеки човек има нещо, което го прави специален, симпатичен...
7 яну 2019 11:45, Ивета Иванова
4
Кое е най-сладкото нещо във всяка една зодия?
Снимка: Pexels

За всеки човек има нещо, което го прави специален, симпатичен, заради което другите хора го харесват и обичат. Ето кое е най-сладкото и чаровно нещо във всеки от зодиакалните знаци. 

Овен
 
Най-сладкото нещо в тях е техният ентусиазъм. Много са енергични, поемат рискове, повдигат духа на другите, готови са за забавления винаги. Позитивни са и обичат приключенията, опитването на нови неща.
 
Телец
 
Удивително е колко грижовни са към близките си и колко много им пука за тях. Винаги са до приятелите и роднините си, когато имат нужда от помощ и подкрепа. Искат да се уверят, че те имат всичко необходимо и са добре.
 
Близнаци
 
Любопитни са и се интересуват от вас, от вашите страсти и хобита. Обичат да научават нови неща, ще ви слушат внимателно, ще искат да чуят за най-големите ви страхове и за стари семейни истории. Ще обсъждат с вас теории за света, любовта, живота и т.н.

Рак
 
Най-хубавото у тях е, че не крият емоциите си и винаги изразяват как се чувстват - тоест едва ли ще ви лъжат. Показват, когато са наранени и тъжни, не се страхуват да плачат. Смеят се и ви благодарят, когато са щастливи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Девите са толкова подмолни и подли същества, такива интриганти, че се чудя как сте могли да напишете подобно нещо.Познавам отблизо и мъже, и жени Деви. Предателството, извъртането им на 180 градуса и клюкарството е в кръвта им.Скорпион- романтик не познавам.
2
1
 
4
 
! Отговори
Водолей и Риби - преди 5 години
казаното за тях много се разминава с реалността.Водолеи-подлеци има доста. Най-големият мошеник, когото ми се е случвало да видя на живо е от тази зодия. Висшист, който пред различни хора се представя с различни самоличности с цел облагодетелстване. Разобличаван, съден, но продължава.Друг висшист, "Риби" е патологичен егоист и се чудя не си ли дава сметка, че и по дребни поводи си създава врагове, защото не му пука, че понякога силно ощетява хора, докато си угажда като капризно малко дете.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иветче, явно си зелена още в пишман журналистиката. Аз ли трябва да те уча?Разделяш статията на 4 и си имаш гювеч за цели 2 дни. Нищо, човек цял живот се учи. Иначе поьдравления за "статията". Чудесна конкуренция на Мишето.