Лейди Гага: Социалните мрежи са тоалетната

Певицата бясна на слуховете в Интернет
11 мар 2019 20:46, Ивета Иванова
16
Лейди Гага: Социалните мрежи са тоалетната
Снимка: Reuters

Лейди Гага нарече социалните мрежи "тоалетната на интернет". Певицата заклейми сайтове като Twitter, защото те позволяват на хората лесно да разпространяват грешна информация, като слуховете, че Гага има връзка с Брадли Купър. Купър е женен за модела Ирина Шейк, а двамата дори имат 2-годишна дъщеря - Леа.

Лейги Гага и Брадлу Купър участват във филма "A Star Is Born" и там играят влюбена двойка. Двамата изпълниха песента от филма по време на раздаването на наградите "Оскар". Потребителите на социалните мрежи бързо започнаха да разпространяват информацията, че химията между двамата не е само на екран, а те наистина били влюбени един в друг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Лейди Гагазвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
0
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Внимание,...!- Имам- съмнение, че, от- 2001 година ...Нараства, терора,...Срещу- белите.....
4
4
 
2
 
! Отговори
:) преди 5 години
Само да вметна, че "кози" означава нещо като "интриги". И едва ли става дума за Дявола. :) Нека любител на физическото на.си.лие да опита малко психическо такова. Не че ще се събуди съвестта му (каквато няма), но за малко равновесие в обществото. :)
3
4
 
3
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Социалните мрежи са една от безкрайните му лукави козни.
2
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От години използвам определенията "социален кeнeф" и "фейсбoклyк" под новините в този сайт за соц. мрежите. Не ми трябва Лейди Гага да ми отваря очите.
1
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е съвсем права. Тоалетната /клозета/ на интернет са сайтове като този. За щастие, тя просто не може да го чете. Чак такова жалко падение на английски няма. Има много долни сайтове, но такова нещо...