Говори ми на ухо: Топ 5 на най-поетичните зодии

Кои са тези знаци?
Обновена: 25 мар 2019 21:35 | 25 мар 2019 20:20, Ивета Иванова
5
Говори ми на ухо: Топ 5 на най-поетичните зодии
Снимка: pexels

Някои от зодиакалните знаци са по-емоционални и чувствителни, обичат да се изразяват поетично, да правят романтични изненади и жестове на половинки и приятели. Те обичат да четат, служат си добре със словото и са истински майстори в описването на чувствата си. Могат да ви трогнат с мили думи, биха ви посветили стих, песен, кратък разказ. Ето кои са те.

Риби
 
Те са артистични по природа. Обожават изкуството. Рибите най-често пишат и посвещават стихотворения на половинката. Те не се страхуват да покажат ранимата и чувствителната си страна. Приемат връзките сериозно, отдават се на чувствата и поставят любовта на първо място. Дават израз на емоциите си и имат богато въображение - така създават шедьоври и красиви произведения на изкуството. Творчески настроени са.
 
Рак
 
Те постоянно изпитват някакви чувства, а и приемат всичко много навътре. Не крият какво чувстват, емоциите често ги завладяват. Те опитват да ги изразят чрез изкуство. Знаят, че имат потенциал и че са креативни, затова опитват да развиват талантите си. Освен от връзките с хората, те се вдъхновяват много и от природата.
 
Скорпион
 
Тези знаци имат много силна интуиция. Често виждат неща, които другите не виждат. Умеят да четат между редовете, да познават какво се случва, да виждат под повърхонстта. Не приемат всичко за чиста монета, копаят на дълбоко и така откриват много истини за себе си и живота. Така те помъдряват и превръщат наученото в изкуство. Виждат красота дори в обикновените неща. Изразяват се по-добре писмено и създават наистина красиви стихове и разкази.
 
 
 

5
Още по темата: астрологиязодии
Още от Ако щете - вярвайте
Джеси Джей показа целулит без свян
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И въобще за кои поети става дума? Хаха

Вапцаров, Смирненски ... Да ти говорят на ушенце?!?

Hello?
3
1
 
0
 
! Отговори
talk not in my ear преди 4 седмици
Аре по-добре не
2
1
 
1
 
! Отговори
Cold mind преди 4 седмици
Изказността, когато е добра, и чувствата нямат общо, хората които се изразяват наистина добре са по-скоро студени

А тези грйчета които се изразяват дори прекалено добре са фалшиви и твърде пресметливи егостични еднодневки и лицемери изповядващи фалш на неистините си чувства
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Извадете близнаци и везни. Те са просто въздухари, а не поетични.