Вашата таро прогноза за април

Очаква ни интересен месец
27 мар 2019 22:30, Михаела Лазарова
4
Вашата таро прогноза за април
Снимка: Istock

През април всичко цъфти, става по-красиво, ухае приятно. За всеки нов месец имаме очаквания той да ни донесе положителни емоции, желаните промени и любов. Днес споделяме с вас таро прогноза за месец април, изготвена от украинската астроложка Анжела Пърл. Повече вижте в следващите редове.

Овен

Родените през април Овни ще получат хубав подарък за рождения си ден. От финансова гледна точка ситуацията ще бъде много добра. Ще имате много енергия и възможности за реализиране на желанията и целите си. Дори не се съмнявайте – действайте, защото това е прекрасен период да направите живота си какъвто го искате. Слушайте интуицията си.

Телец

Още първите дни на месеца ще донесат промени в живота на Телците. Възможно е преместване, промяна на длъжността. Под влиянието на Уран е възможно в живота ви да се появи или вече да е част от него, човек, който ще промени вашия мироглед. Картите ви съветват да бъдете щедри към любимия човек.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
моТАРО преди 5 години
Що та притеснява, да не си даскал пу литиратура?
1
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Михаела, април се пише с главно А ако не знаеш. Нивото на драскачите последната година две много ме притеснява. Дано да има Михаела поне 8-ми клас.