Зодиите, на които все другите са им виновни

Най-лесно им е да обвинят околните и да прехвърлят топката
14 апр 2019 19:37, Ивета Иванова
6
Зодиите, на които все другите са им виновни
Снимка: pexels

Тези зодиакални знаци винаги търсят вината у другите, а не в себе си. Дори когато става въпрос за неща, за които самите те са били отговорни. Те не могат да се справят с чувството за вина и затова им е най-лесно да обвинят околните и да прехвърлят топката. Вижте кои са те.

 
Водолей
 
Те не могат да предположат и повярват, че са причинили неудобство или нещо лошо на някого. И когато приятелските или любовните им връзки са поставени пред изпитание и тествани, те вярват, че другите хора са виновни. Водолеите намират вина у приятели, близки, роднини, партньори, но не и в себе си. Полудяват, когато някой обвини тях самите и веднага отричат.
 
Близнаци
 
Просто са по-вятърничави и безотговорни по природа. Гледат да не приемат нещата много сериозно, да не мислят и анализират прекалено много, бягат от по-сложните ситуации и от проблемите. Затова, когато се появи конфликт, спор, драма - винаги обвиняват другия. Близнаците се фокусират над победите си и над мечтите си, не мислят с кое са сбъркали.
 
Дева
 
Перфекционисти по природа. Изпипват всичко до последния детайл и са старателни, затова им е трудно да повярват, че може да имат вина за нещо. Ако нещо не върви по план, те обвиняват другите. Защото Девите са измислили перфектния план и са предвидили всички подробности. Просто някой друг е объркал нещата. Самокритични са и дават най-доброто от себе си, но не могат да приемат, че и те правят грешки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Counter-Strike преди 5 години
До номер 3: Ти коя зодия си?
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С близнаци по-арно да си немаш работа.
2
3
 
8
 
! Отговори
Близнаци преди 5 години
Така е , пишман хора сме...
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази статия вече я публикувахте преди 1 ден..но е ясно, че не е от зодията, просто на някои им е по-удобно така...