Ангелските гласове в зодиака: Знаците, които пеят страхотно

Някои хора просто са надарени с красив и плътен глас
27 май 2019 15:40, Ивета Иванова
6
Ангелските гласове в зодиака: Знаците, които пеят страхотно
Снимка: Pexels

Някои хора просто са надарени с красив, плътен глас и пеенето им се отдава. От тях стават страхотни изпълнители, защото имат харизма, сценично присъствие и завладяват публиката с таланта си. Най-добрите певци обикновено са от тези 5 зодии, посочват от "Your Tango".

1. Овен
 
Овните не се страхуват да поемат рискове и да излизат на сцена. Амбициозни са, искат да покажат какво могат, а и са атрактивни - мразят скуката и не биха си позволили да са безлични, знаят как да завладеят публиката. Истински артисти са и не робуват на жанрове - могат да пеят еднакво добре хард рок, джаз и опера. Опитват нови неща и нови стилове. Много са страстни, което личи и от гласа им, пеят чувствено и искрено.
 
2. Дева
 
Най-хубавото им качество е, че са постоянни и работят по развитието на гласа си. Не мързелуват, винаги правят много вокални упражнения, грижат се за гласа си, правят много репетиции. Те са перфекционисти и искат винаги изпълненията им да са страхотни и незабравими. Пеят емоционално и не се отпускат, дори когато биват аплодирани. Високите тонове им се отдават.
 
3. Телец
 
Телците се оставят на емоцията и са много сензитивни. Усещат всяка дума от текста, разчувстват се доста, когато изпълняват песни и това си личи по изражението и гласа им. Те наистина пеят с душата си, чувстват песента и така грабват публиката. Имат силен и кристално чист глас, почти никога не пеят фалшиво. Родени са с талант - без да се учат, знаят как да заемат перфектната поза, когато са пред микрофон, владеят техники на дишането. Правят и много упражнения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Глупчо преди 4 години
Е, нали уж рибите са неми, овните и телците блеят и мучат, а девите врещят и пищят, когато изплашени, радостни или очаровани?!
4
7
 
1
 
! Отговори
Като попеят преди 4 години
на кожения микрофон и им смажем гласните струни започвам да чувам ангелски гласове. С единия край в рая съм.
3
1
 
10
 
! Отговори
-- преди 4 години
А кои са най-големите чалгари от зодиака?
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната доза простотия изсмукана кой знай от къде...
1
4
 
7
 
! Отговори
555 преди 4 години
Дааа, аз съм риби. Пея уникално. Трябва Ивета Иванова да ме чуе, даже може и да ми плати да доставеното удоволствие:))))Ненормалници