Жените с по-малко опит в секса - по-щастливи в брака

Това показва проучване в САЩ
16 авг 2019 23:00, Иванка Гъркова
106
Жените с по-малко опит в секса - по-щастливи в брака
Снимка: pexels.com

Жените, които са имали по-малко опит в секса преди да се омъжат, имат много по-щастлив брак в сравнение с онези, които са спали с повече мъже. Това показват данните от проучване на Християнския институт за семейни изследвания в САЩ.

Резултатите сочат, че 65% от дамите, които са имали само една сексуална връзка преди да сключат брак, са щастливи и удовлетворени от семейното си положение след това. Участничките, които са имали над 21 предбрачни партньора и са посочили, че са щастливи, са 8 на 100 по-малко – 57%.

Според проучването, по-големият опит в леглото и сексуалните забежки може да навредят на брака по-късно. Или казано по-просто – мъжете, които все още не са обвързани, трябва да си намерят жени, които не са правили безразборен секс, за да нямат семейни проблеми. Според християнския съюз, по-целомъдрените жени са по-добрите съпруги и имат по-щастлив живот със съпруга си.

Изследователите посочват, че дамите, които са спали само с един партньор и после са се омъжили за него, нямат база за сравнение. Това е причината да смятат, че връзката им е щастлива.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: щастиебраксексвръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре че жените винаги казват истината на такива анкети...
61
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По времето *** соца се женеха девствени, но дойде демокрацията... Изключения винаги има, но са малко.
60
1
 
1
 
! Отговори
svetlio преди 4 години
Ти си много втори... :D Познато,а?!
59
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 54Като си толкова морален и си се оженил за девственица, защо си спал с многооо жени?!
58
1
 
18
 
! Отговори
Георги преди 4 години
До Заможен:Един като Вас търсил идеалната жена дълго и накрая я намерил, но Тя търсила идеалния мъж,но той не бил.
57
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 54 - Правил съм секс с много жени,ама се ожених за девствена.***вкъщи не ща...Съжалявам жена ти, дано прозре рано или късно що за човек си.
56
0
 
10
 
! Отговори
нормално е преди 4 години
*** да не са щастливи в брака, а в бардака.
55
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълни глупости!!!
54
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая информация мъжете я знаят от хиляди години, затова по естествен начин мъжете не харесват *** за съзфаване на семейство
53
13
 
5
 
! Отговори
пецата преди 4 години
"по малко опит в секса.. в брак" - този израз е оксиморон Сега се почват на 12 и до 16 вече половината училище ги е минало Какво значи по малко опит , между 100 и 50
52
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Казано иначе *** не са на почит .Е то се знае .*** къща не може да върти ,освен ако не я превърне в бардак .
51
0
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Значи Русата Златка да има много щастлив брак с Благо Колизеума!
50
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото повече .. толкова повече риск от зарази. А някои нямат лекуване. Отделно психотравмите и неистовото желание да се себедоказваш с всяка/ки следваща/щ. Но нали вече е модерно от малки да ги учат дак да си разхлопат дъските ...
49
7
 
26
 
! Отговори
Заможен преди 4 години
Дам, аз затова въпреки, че имам много пари не търся някаква кифла, а скромно момиче, което е трудно и за другите мъже и ще бъде добра съпруга
48
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Биологично желанието за секс И при жените се определя от тестостерона. Т. е. жените, търсещи повече секс са по-мъжествени.
47
2
 
9
 
! Отговори
кой е първият? преди 4 години
Може ли да ограничите представянето на каквото и да е (уж) от САЩ като истина от висша инстанция?По една от българските телевизии с преобладаващи предавания за култура всяка сутрин излъчват запис на една американска проповедничка пред многохилядна публика. По принцип не я слушам, но веднъж - дваж го направих. Между другото каза, че като малка многократно била изнасилвана от баща си и нито майка и, нито друг близък го взели присърце. В контекста на общото изглеждаше като стандартен пример.
46
14
 
3
 
! Отговори
До 55 преди 4 години
Глупости.Мъжът не приема нищо от жената.Няма как да приеме,щото генетична информация има само в сперматозоидите и в яйцеклетката.А тя няма как да премине в мъжът.Докато сперматозоидите преминават в жената.
45
3
 
24
 
! Отговори
Свежар преди 4 години
Закусихте ли вече, бе?Хайде на Витоша, докато е още рано, няма жега и въздухът е чист!По любовните въпроси ще дискутирате довечера. Но редувайте теорията и с практика, полезно е! :)
44
18
 
19
 
! Отговори
Да, ама това важи преди 4 години
и за мъжете. И ти поемаш какви ли не телесни течности от тези, с които правиш секс. Приемаш по нещо от генетичния код на всяка от тях. И после си предал им генетичен код на твоята девственица. Не се знае в кой момент какво ще проличи. Децата ти ще носят генетична информация от всички мъже, с които тези са преспали.А пък твоята девственица, поела тяхна генетична информация, не се знае кога ще почувства техния сексуален апетит и какъв байрак ще развее.
43
34
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правил съм секс с много жени,ама се ожених за девствена. вкъщи не ща.Има явление,наречено телегония,което е научно доказано и според него жените предават на децата си гени от всички мъже,с които са правили секс.Имах една съученичка и една състудентка с видимо негърски черти,но не чак до степен да са мулатки.Явно майките им са правили секс с ***,преди да се оженят.Така че търсете си девствена жена,ако искате децата да носят само вашите гени.