В кои страни в Европа има най-много депресирани хора?

Вижте топ 5 според статистиката
2 сеп 2019 21:30,
32
В кои страни в Европа има най-много депресирани хора?
Снимка: Reuters

Депресията е явление, което спохожда все по-често модерните жители на континента Европа. Неудовлетвореността от живота, липсата на цел и смисъл водят до отключването на депресивни разстройства. Статистиката е успяла да определи петте най-депресивни страни на нашия континент, кои са те, научаваме от theecology.

Още по темата

На пето място е Швеция – 10% от населението страда от депресия. Климатът, липсата на слънце и доста по-затвореният начин на живот, способстват за депресивните състояния в страната на ABBA.

Четвърти в класацията са съседите на Швеция от Финландия – 11% от попитаните са определили моментното си състояние като депресивно, според проучването рецесията, през която е минала държавата, е способствала за тъмните мисли на финландците.

На трето място сред най-депресираните страни се нарежда Германия. 11% от германците са депресирани заради насърчаването на миграционната политика и неяснотата около огромния бежански поток.

Сребърният медал отива при червенобрадите ирландци. 12 % от жителите на Ирландия са признали, че икономическата нестабилност в страната им е довела до депресивно мислене.

Малката и отдалечена от всички нас държава Исландия, печели златния медал в класацията на най-депресивните страни в Европа. 14% от 300-хилядното население се страхува от емигрантите, които променят облика на държавата им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
преди 4 години
Стига бе и Исландия ли са я нападнали ***. За Норвегия знам щотот отидон и видях..
21
1
 
9
 
! Отговори
Tiger преди 4 години
Тези не север са верно яко депресирани. Щом предпочитат да си лягат с мъже вместо с красивите си жени...И Бог как ги е наказал да нямат Слънце и топлина, а само студ, дъжд и влага.Затова, стойте си в нашата малка мизерна държавичка. Може да сме бедни, но слънцето свети и топли а земята ни е злато
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма по-грозно нещо от живота, никога не е имало няма и да има! Ако не бях страхливец досега да съм се метнал от някой мост...
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все си мислех,че ние оглавяваме класацията,но може би в ежедневната оспорвана битка за насъщния,не ни остава време за психоаналитици,където да регистрираме закодираната в ДНК-то ни депресия.
18
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много лоши новини за другарете от БКП и руския ибрик Румбата Радев
17
2
 
12
 
! Отговори
отегчен преди 4 години
Българите сме извън класирането за депресираност. Ние сме в класацията за хибриден геноцид.
16
2
 
2
 
! Отговори
И тук идва: преди 4 години
Проблемът заложен в Българската кръв: Цар дето не ни е цар, попове дето използват двоен стандарт с миряните, западните кралски фамилии, които не желаят да отпишат тоя свинар от хералдическите списъци, защото българската държава в момента няма представа от официален етикет и не е отправила такова искане ииии не ни остава нищо друго освен да чакаме пелтека да гушне букета от естествена смърт ...
15
3
 
1
 
! Отговори
Vidarr преди 4 години
Всички попове до ден днешен тоя го наричат цар български. Според действащата конституция това е измяна - смяна на формата на управление от Република на Монархия може да се случи само с Велико Народно Събрание и то се свиква не от религиозна инквизиция упс институция упс корпорация, а само и единствено от гражданите, които айде на бас, че са твърдо против монархично управление. И като говорим за Левски: За чиста и свята република!!!
14
4
 
0
 
! Отговори
Мисля си ... преди 4 години
Дали не е време да се направи корекция на списъка с царски фамилии. Баща му на Симеон 2 изземва властта и окупира трона като с указ абдикира баща си. Фердинанд каквото и лай.но да е в крайна сметка никога не е нарушил търновската конституция. Баща му на Симеон 2 я наруши. По закон значи не е никакъв цар български, по-закон и синът му не е никакъв цар български щом баща му е извършил конституционно нарушение. Според сегашната конституция нито един човек няма право да нарича тоя пелтек цар -измяна
13
2
 
0
 
! Отговори
Мисля си ... преди 4 години
Че сакралното цареубийство е една отдавна забравена наша традиция прабългарска, когато царят е *** и неговата карма донася беди и щети на хората прабългарите са заколвали краля, царя, хана за да може новия да оправи свинщината на стария. Симеончо искаш маминото да си ни цар, виж си царството ... Май е време да ти теглим ножа ... Или на синчето ти ... Ама ти не искаш да си цар нали... Затова стана министър председател. Обаче западните кралски фамилии какво мислят за това в какво си се превърнал
12
6
 
2
 
! Отговори
поркане му е майката преди 4 години
депресията върви пропорционно с поркането, а Русия не е посочена защото Путин укрива статистиката защото след като Елцин го постави на власт жизнения стандарт на руснаците се срина, рублата се обезцени след като нахлу в Украйна, а за да държи населението в подчинение водката се дотира от държавата.рускинчетата проституират от детска възраст, помешчиците на Путин ги третират като крепостна собственост и така вадят повече деньги та плащат взятки за грандиозните партита на олигарсите в Путистан
11
2
 
8
 
! Отговори
Истината преди 4 години
В Азия най-депресираните са в кюрдски Туркестан!Мюмюн брои пробити турски лири за шепа имамбаялдъ и две глави лук.Но цял ден злобее по българските вестници.
10
19
 
10
 
! Отговори
западняк европеец преди 4 години
В Русия са 80% депресирни но тя не попада в класацията защото се води азиатска територия.
9
3
 
39
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Тук и да си депресиран все тая,траеш теглиш каиша. Миналата седмица ме бутна кола и целия куцащ и натътен едвам се дотътрих до спешно отделение. Главния ми каза да пия аулин и да си ходя че имали много работа. Безсмислен живот във разсипана умряла държава.
8
3
 
9
 
! Отговори
Хехе преди 4 години
Колко по насевер толко по певал.Финландия Швеция огромни територии с по 5-9 милиона население от които с деца в Швеция са кюрди и арабухи.Само да вметна че 5 милиона е средноголямо китайско село.
7
4
 
26
 
! Отговори
Бай Патрик преди 4 години
Вярно е, за 6 месеца в Ирландия толкова се депресирах, че 1 година след това пих ксанакс и клонарекс да си оправя филмите в главата. Колкото по-на север, толкова по-зле.
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами защо ги пускат тогава исландците. като се страхуват.
5
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма съмнение ,че България е на първо място,защото хората са толкова много депресирани,че го смятат това състояние за нормално!
4
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спете спокойно деца. Чичо Сам ви пази. Или поне така ви заблуждава. Докато ви колят талибани по улиците...
3
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютно съм убеден че в Гербав Бантустан живеят най-много депресирани хора, без капка на съмнение