Пълнолунието наближава, какво предстои за зодиите?

Водните зодиакални знаци ще се повлияят от пълнолунието
10 сеп 2019 11:34,
26

Навлизаме в период, в който осъществяването на стремежите ни в емоционален план ще бъде възможно, обещават астролозите за периода на пълнолунието, което се очаква в нощта на 14 септември.

"Пълнолунието започва да се усеща два дни преди да настъпи и ще бъде актвно два дни след това. Периодът е подходящ за реализация, свързана с качествата на зодия Риби. Той има отношение към нашия емоционален живот, състраданието и милосърдието", каза астрологът Ивайло Добрев.

Периодът е подходящ за реализиране на някакъв проект, свързан с музика, танци и поетична творба, поясни той. Да изразим наши дълбоки емоции.

"Знак Риби е свързан с прошката. Моментът също е подходящ да поискаме или да дадем прошка на себе си", посочи астрологът пред Bulgaria ON AIR.

По думите му трябва да внимаваме да не изпаднем в илюзии и самозаблуди в идеализиране на някои образи. Възможно е да изпаднем в ролята на жертва или спасител.

"Всички останали водни знаци ще бъдат повлияни от това пълнолуние - при едни ще бъде по-силно, а при други по-слабо", заключи астрологът Ивайло Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
:)) Тези дни в друг сайт писаха за мишка, която по пълнолуние виела срещу луната, също така обичала да яде скорпиони.Може да е вампирясала, знае ли човек.
19
0
 
5
 
! Отговори
Иван Василев преди 4 години
Всяко пълнолуние в родното ми село, кучетата полудяват! Луната оказва голямо влияние.
18
1
 
5
 
! Отговори
Уфолог Сикишлиев преди 4 години
За психиката не знам, ама правописа ти направо на нищо го е направил! Ай, завалията!
17
2
 
1
 
! Отговори
Много внимавайте! преди 4 години
По пълнолуние излизат върколаците! :)Аууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Такива са народните вярвания, отразени във фолклора, а народът не греши. Сигурно така са си обяснявали деянията на някои психично болни.Така че, бъдете предпазливи по пълнолуние и не ходете сами на усамотени места.
16
2
 
1
 
! Отговори
До Бай Ставри преди 4 години
този филм е уникален наи добар с варколак правен някога но гледал сам го като са бил на 5-6 години и имам много спомени от него все оште сам травмиран от него оште от малак имам го все оште на касета(напално ми е разбил психиката тоа *** филм само като го вида точно него :ДДДД)
15
1
 
2
 
! Отговори
Anybody seen Richie? преди 4 години
Чета и не мога да повярвам. Много Стивън Кинг четете бре хора! Големи фантазии, голямо нещо! На мен съседа ми пък е върколак! Много е космат, цялото му тяло е покрито с косми. Дядо му бил черкезин.
14
3
 
0
 
! Отговори
Спомням си преди 4 години
кат малък на село Калиманци. На комшията дядо Коста, една вечер му изчезнаха четири шилета. А същата вечер имаше пълнолуние. Кошарата била разбита, а Дядо Коста разправяше че е било нещо голямо, космато и с нокти. Как е работата, не знам? Но, като деца ни беше страх.
13
0
 
1
 
! Отговори
до Бай Ставри преди 4 години
прав си.едно време имаше много страховите филми,не кат сегашните. само компютърни ефекти мефекти. понеже сме едно поколение го казвам. тогава те караха да ти работе въображението. имаше един проклятието на върколака. много интересен беше. спомням си го добре.
12
0
 
4
 
! Отговори
Пастирката Калитка преди 4 години
Преди много години, с моят мъж се натискахме на една поляна. Луната беше пълна, огромна и жълта. По едно време чухме силен вой, на мъжа ми, му спадна ерекцията от притеснение. Отиде до храстите да уринира, че простачката алармира. Тогава той извика от ужас, нещо го ухапа! Оказа се побесняла катерицa! От тогава, 25 години по-късно, щом е пълнолуние, мъжът ми има животински глад за лешници!
11
1
 
3
 
! Отговори
Бай Ставри преди 4 години
Вярно е, че излизат върколаци. Като бях млад гледах един филм, "Сребърният куршум", много страховит филм. И от тогава до днес, щом е пълна луната, не излизам от вкъщи.
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълнолуние, петък 13, в квартал пълен с черни котки...
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При пънолуние излизат Върколаците. Пазете се да не бъдете изядени.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие нали си давате сметка, че Луната винаги е пълна просто не е осветена цялата?
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"какво предстои за зодиите?"Абсолютно нищо.
6
0
 
5
 
! Отговори
Валериан преди 4 години
При пълнолуние котките пред блока стават много "музикални", но си нямам идея какви зодии са, въпреки че определено имат афинитет към риби, раци, скариди и друга морска храна.
5
0
 
6
 
! Отговори
Пешо Мъката преди 4 години
Прочетох статията, четох и коментарите. Много откачалки сте се събрали на едно място, много нещо! Но, пък сте забавни. Ние като се натряскаме с комшията Ралчо, и погледнем към луната, ставаме торбалани!
4
0
 
7
 
! Отговори
Лорънс Талбът преди 4 години
Дори човек с чисто сърце, поглеждайки есенната луна може да се превърне във вълк. Аууууу!!!
3
1
 
3
 
! Отговори
Уфолог Сикишлиев преди 4 години
Може да му се хапва и бахур... :))
2
3
 
6
 
! Отговори
До Анонимен, преди 4 години
Спермица не ти ли се хапва?
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При пълнолуние ме обзема мощна енергия, не ми се спи , разхожда ми се сред природата и ми се пие човешка кръв. В предишния си живот може би съм бил вампир