Как пълнолунието на 14 октомври ще се отрази на любовта

Предстоят важни промени
12 окт 2019 23:00, Михаела Лазарова
5
Как пълнолунието на 14 октомври ще се отрази на любовта
Снимка: istock

На 14 октомври ни очаква поредното пълнолуние, този път в знака на Овен. Пълнолунието в астрологията бележи повратна точка или затваряне и неговото влияние вече се усеща. Това космическо събитие е вълнуващо както за тези, които търсят любов, така и за обвързаните. Няма да липсва напрежение. Възможно е да бъдем резки, разкриващи своите емоции, защото повече не можем да ги задържаме в себе си. Как то ще се отрази на любовния живот на всяка зодия?

Овен

Пълнолунието ще постави фокуса върху вашите нужди. Запитайте се какво искате, за да бъдете щастливи и изпълнени във връзката си. Обикновено това е период, изпълнен с емоции с Луната във вашия знак, независимо от нейната фаза. Много Овни ще вземат окончателни решения за хора, свързани с романтичните им партньорства.

Телец

Телците ще отделят време за своите чувства, особено ако крият такива от партньора си. Ще се събудят вашите емоции, но е възможно да почувствате напрежение. Това е време за страст в любовта, която може да използвате. Може да направите крачка към някого, към когото изпитвате емоции.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аман от глупости, заглавието е достатъчно, за да не четеш статията.
4
2
 
4
 
! Отговори
бг преди 4 години
Луната влияе отрицателно на човешката психика.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютно никак. Готово, спестих ви четенето на глупости.
2
1
 
9
 
! Отговори
Mockingbird преди 4 години
преди всичко трябва да се отбележи, че пълнолунието е едно изключително рядко срещащо се природно явление... :-)))
1
0
 
11
 
! Отговори
Много внимавайте! преди 4 години
14 октомври - Петковден.На мръкване избягвайте кръстопътищата, намиращи се близо до населените места. По стара традиция, по това време там са се извършвали вещерски ритуали с черни птици. Това е част от нашата някогашна обичайно-обредна система.Както знаете, по стар стил този празник е бил 13 дена по-късно - на 27 октомври, няколко дена преди западноевропейския Хелоуин.В по-ново време тези Петковденски ритуали са се извършвали с вярата, че така селището ще бъде предпазено от епидемии.