Седмичен любовен хороскоп за 25 ноември – 1 декември

Нова любов за Лъвовете
25 ное 2019 08:18, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 25 ноември – 1 декември
Снимка: istock

Очакват ни значителни любовни промени. Венера ще окаже своето влияние, а не бива да забравяме и за новолунието в знака на Стрелец. Какво ви очаква според зодията? Вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Обвързаните Овни ще се радват на подкрепата на любимия човек по отношение на кариерното им развитие. Повод за радост ще са професионалното ви развитие, парични постъпления. Възможно е дори и да стартирате общ бизнес с партньора си. Ако търсите любовта, тази седмица не се очакват кой знае какви изненади за вас.

Телец

Телците обикновено не се увличат в романтични фантазии, защото те са реалисти. Въпреки това, звездите ще ви изненадат и то положително. Ако търсите нова любов, перспективите са добри за интересни запознанства. Обвързаните представители на зодията ще открият, че любовта може да бъде приказна и истинска.

Близнаци

Новолунието тази седмица ще освети сектора на вашите партньорства. Между вас и някой специален може да има развитие на връзката по един великолепен начин. Някои Близнаци, които имат по-сериозна връзка, може да решат да заживеят заедно или да се сгодят. Също така Венера ще повлияе положително на вашия сектор свързан с парите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари