7 повода за семейни скандали по празниците

Колко време ще прекараме с роднините?
Обновена: 27 ное 2019 20:29 | 27 ное 2019 19:52, Михаела Лазарова
1
7 повода за семейни скандали по празниците
Снимка: istock

Остава месец до може би най-чаканите празнични дни в годината – Бъдни вечер и Коледа. Любимото ни време от годината, когато прекарваме време с близките си и се радваме на споделените щастливи мигове заедно. Но наред с тези приятни емоции има и едни не толкова светли чувства, а именно – споровете с партньора ни. Празничната подготовка понякога изважда и не толкова щастливи емоции и може да доведе до създаване на известно напрежение в семейството.

За какво се караме най-често? Вижте в текста.

Къде ще прекараме празниците

Едва ли има двойка, която да не е провела поне един път този спор, а именно къде ще прекараме празниците – при твоите или при моите родители? Много често никой не иска да отстъпи и това неминуемо води до разгорещени дискусии и дори кавги. А както винаги, разковничето е във взаимния компромис.

Колко пари да изхарчим за подаръци

Всички знаем, че разходите през декември са много повече и е разбираемо – всеки иска да направи запомнящ се подарък на близките си. Но когато сме семейни и разполагаме с общ бюджет, трябва да се съобразяваме и с мнението на половинката ни. А темата с определените пари за подаръци е сред важните, които трябва да се обсъдят, но по възможност без драми и кавги.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари